Στην Αγία Πετρούπολη οι Φινλανδοί

Στην Αγία Πετρούπολη οι Φινλανδοί

Η εικόνα των τελευταίων φιλικών παιχνιδιών άφησε πικρή γεύση στον κόουτς Κανέρβα και τους παίκτες της Εθνικής Φιλανδίας. Δεν είναι τόσο οι δύο ήττες, αλλά  η εικόνα της ομάδας που δείχνει εντελώς ασύνδετη και αποτελεί ερωτηματικό για το αν θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Δανία. 

Τη Δευτέρα το απόγευμα η Εθνική ομάδα μετέβη από το Ελσίνκι στην Αγία Πετρούπολη με τρένο, με την αποστολή να καταλήγει στο Ρεπίνο που απέχει 40 χιλιόμετρα περίπου από την Αγία Πετρούπολη. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Owl Training Center, που αποτελεί τη βάση της ομάδας για το τουρνουά. 

Στην αποστολή συμμετέχει  και ο Άλμπιν Γκράνλαντ (αμυντικός), ο οποίος δεν βρίσκεται στην τελική  26αδα, αλλά ελέω πανδημίας, ο Κανέρβα θέλει να έχει εναλλακτική λύση εάν κάποιος δεν μπορέσει να είναι διαθέσιμος λόγω πανδημίας ή τραυματισμού.

Η αποστολή θα μεταβεί με πτήση  τσάρτερ την Παρασκευή για την Κοπεγχάγη από την Αγία Πετρούπολη και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Δανία, ενώ μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει στην Αγία Πετρούπολη, όπου θα δώσει τα παιχνίδια απέναντι σε Ρωσία και Βέλγιο 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις