Μακροχρόνια με… γκολ και θέαμα στο Euro 2020!

Euro 2020

Euro 2020

Καλησπέρα φίλοι μου. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Euro 2020 καθώς σε 2 ημέρες ανοίγει η αυλαία. Έτσι, λοιπόν, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να στοιχηματατίσετε σε κάποια τελευταία bets ή καλύτερα σε μακροχρόνια Euro 2020.

Euro 2020 Μακροχρόνια: Ομάδες που θα προχωρήσουν

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στα γήπεδα της Ευρώπης. Θα επιλέξω το over στα συνολικά γκολ της διοργάνωσης σε 3 παίκτες που θεωρώ ότι και οι εθνικές τους ομάδες θα προχωρήσουν στη διοργάνωση. Η Πολωνία θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί από τον όμιλο με Ισπανία, Σουηδία και Σλοβακία. Για να προκριθεί, όμως, θα πρέπει να την κουβαλήσει επιθετικά το βαρύ της ”πυροβολικό”, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Και θα ποντάρω σε αυτό το σενάριο. Over 2,5 γκολ στη διοργάνωση ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου και συνεχίζουμε.

Η Γερμανία είναι στον όμιλο-φωτιά με Πορτογαλία και Γαλλία, καθώς και την αδύναμη Ουγγαρία. Ναι, οι Γερμανοί έχουν πολλές επιλογές και πλουραλισμό σε όλες τις θέσεις. Όμως, δε μπορώ να αγνοήσω το over 1,5 γκολ του βασικού της επιθετικού Τίμο Βέρνερ.

Τέλος, η τριάδα μας κλείνει με το over 1,5 γκολ του Αλβάρο Μοράτα. Αυτό θεωρώ ότι μπορεί να βγει και από την πρώτη φάση των ομίλων καθώς ο στράικερ της Εθνικής Ισπανίας είναι πλέον παλιά καραβάνα και 2 γκολ θα τα βάλει.

Ο Αρναούτοβιτς θα σκοράρει!

Συνεχίζω με την Εθνική ομάδα της Αυστρίας. Ο στράικερ που θα βασιστεί είναι έμπειρος και την κουβαλάει χρόνια στην πλάτη του. Οπωσδήποτε πρέπει να σκοράρει ένα γκολ ,αν θέλει να συνεχίσει η χώρα του. Εξάλλου στην επίθεση θα πέσει όλο το βάρος πάνω του. Over 0,5 γκολ Αρναούτοβιτς στη διοργάνωση.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Τριάδα απόδοσης 4.91
Ισπανία
Μοράτα over 1,5 γκολ στη διοργάνωση
1.70
Πολωνία
Λεβαντόφσκι over 2,5 γκολ στη διοργάνωση
1.70
Γερμανία
Βέρνερ over 1,5 γκολ στη διοργάνωση
1.70
BET: 15 units
Μονό
Αυστρία
Αρναούτοβιτς over 0,5 γκολ στη διοργάνωση
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις