Euro 2020: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπουσκέτς

Euro 2020: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπουσκέτς

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Κυριακή, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στην εθνική Ισπανίας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο της εθνικής Ισπανίας ενόψει της έναρξης του Euro 2020, καθώς σε σειρά τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες της, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Την είδηση αυτή την έκανε γνωστή το βράδυ της Κυριακής μέσω ανακοίνωσης η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπου μεταξύ άλλων γίνεται γνωστό πως ο μέσος της Μπαρτσελόνα ακολούθησε ό,τι προστάζει το πρωτόκολλο, με ιατρική ομάδα να τον μεταφέρει εκτός προπονητικό κέντρου της φούρια ρόχα και να τίθεται άμεσα σε αυτοαπομόνωση.

Η εξέλιξη μάλιστα αυτή αλλάζει και τα πλάνα των Ισπανών, καθώς στο προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (8/6) φιλικό με την Λιθουανία δεν θα λάβει μέρος η πρώτη ομάδα του Λουίς Ενρίκε αλλά η Κ21 της χώρας υπό τις οδηγίες του Λουίς ντε λα Φουέντε.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις