Γαλλικό multicombo στο προσκήνιο

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ με γαλλικό combo

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγε η στήλη μας πριν δύο μέρες με την Λούντβιγκσμπουργκ να χάνει αλλά να αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε στη Γαλλία.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Σαλόν-Ρέμς vs Oρλεάνς

Εξ’ αναβολής της 19ης αγωνιστικής για την γαλλική Pro A με την Σαλόν – Ρέμς (12-18) να αντιμετωπίζει την Ορλεάν (17-14). Οι γηπεδούχοι την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκαν πολύ δύσκολα από την Σαλόν-Σαονέ με 94-91. Είχαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το πάνω χέρι όμως ένα καταστροφικό 4ο δεκάλεπτο ήταν αυτό που τους στέρησε τη νίκη. Οι Ντόμινικ Άρτσι και Τράβις Λέσλι ήταν εξαιρετικοί με 20 και 27 πόντους αντίστοιχα.  Έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές και έχουν δύο νίκες διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Ορλεάν κέρδισε εντός έδρας τη Λε Πορτέλ με 79-67. Είχε καθ’ όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού και χάρη στον Τζιόβαν Ονιάνγκ ,ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, πήρε τη νίκη. Της υπολείπονται ακόμα τρεις αγωνιστικές και είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 17 Οκτωβρίου με την Ορλεάν να κερδίζει πολύ εύκολα με 99-79.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και κρίνουμε υπερβολικές τις αποδόσεις υπερδιπλασιασμού στη νίκη της Σαλόν-Ρέμς. Η Ορλεάν θέλει να κερδίσει για να διατηρηθεί στη θέση των play offs, ενώ η Σαλόν-Ρεμς θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή. Εμείς θα πάμε σε μία multicombo επιλογή με αβάντζο στην Σαλόν-Ρεμς, under 180,5 πόντους στον αγώνα και over 74,5 πόντους των γηπεδούχων.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Multicombo
19:00
Σαλόν Ρεμς - Ορλεάν
1 (+10,5) & Σαλόν - Ρεμς over 74,5 & under 177,5
2.15
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις