Χάνει μόνο το ματς με Ρωσία ο Ντε Μπρόινε

Βέλγιο. Εχει κάθε λόγο να ορέγεται το τρόπαιο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αποκάλυψε ότι ο Κέβιν ντε Μπρόινε έκανε επέμβαση το Σάββατο, στο πρόσωπο προκειμένου να αποκαταστήσει το κάταγμα στη ρινική κοιλότητα που καθιστούσε απίθανη τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο Βέλγος αμυντικός μέσος θα απουσιάσει από την πρεμιέρα της διοργάνωσης με τη Ρωσία, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τα ματς του Βελγίου με Δανία και Φινλανδία., στη φάση των ομίλων του Euro 2020, διαψεύδοντας τις πιθανότητες και τους ιατρούς , οι οποίοι απέκλειαν το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο Ντεμπρόϊνε δε θα χρειαστεί να φορά την προστατευτική μάσκα προσώπου, στους αγώνες.

«Αποφασίσαμε την Πέμπτη ότι έπρεπε να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση. Δεν είναι εγχείρηση, αλλά επέμβασης για ν’ αποφευχθούν προβλήματα μακροπρόθεσμα», υποστήριξε το Σάββατο (05/06) ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκησε 20 λεπτά. Δεν είναι ανάγκη να παίζει με μάσκα. Θα αξιολογούμε συνεχώς την κατάστασή του, δεν αλλάζει κάτι ως προς το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του. Θα μπει με την ομάδα τη Δευτέρα (7/6)», πρόσθεσε ο 47χρονος Ισπανός προπονητής για τον σταρ της ομάδας του, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, στον τελικό του Champions League – στις 29 Μαΐου στο Οπόρτο, μεταξύ των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις