Μη γείρει σαν τον πύργο…

Μη γείρει σαν τον πύργο...

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα από τα στοιχηματικά δρώμενα, επιστρέφουμε δυναμικά στη δράση και στο κουπόνι της Παρασκευής ξεχωρίζουμε τρία παιχνίδια από Ισπανία και Ιταλία.

Στο ματς για την 37η αγωνιστική της La Liga 2, η Τζιρόνα υποδέχεται την Σαραγόσα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τροχιά ανόδου, με την Τζιρόνα να προσπαθεί να πάρει την άνοδο μέσα από τα μπαραζ (6η, 52 β.) και την Σαραγόσα να βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα (2η, 61 β.) κυνηγώντας την απευθείας άνοδο.  Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί 3-3 και ευελπιστούμε να δούμε ίδιο σημείο και σήμερα.

Στην Ιταλία και στην Serie B, δύο παιχνίδια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Η Πίζα υποδέχεται την Τσιταντέλα και η Φροζινόνε την Σπέτσια.

Οι δύο ομάδες που θα ανοίξουν την 32η αγωνιστική στην Ιταλία έχουν επιστρέψει πολύ δυνατά μετά την διακοπή και κυνηγούν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, με την Πίζα να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την Τσιταντέλα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -1 από τις θέσεις των play off (9η, 43 β.), ενώ η ομάδα του Βενέτο είναι 3η και ισοβαθμεί με την Κροτόνε. Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλες, αποτέλεσμα που δεν νομίζω να χαλάει ούτε τους μεν, ούτε τους δε.

Το άλλο ιταλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Φροζινόνε και την Σπέτσια το θεωρώ το καλύτερο και από τα δύο προηγούμενα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τροχιά ανόδου μέσω των play off και διεκδικούν ακόμα και απευθείας άνοδο. Θεωρώ πως δεν θα ιδρώσουν και πολύ γιατί υπάρχει δύσκολη συνέχεια και με βάση τα δεδομένα θα χρειαστεί να παίξουν παραπάνω από οκτώ αγωνιστικές που απομένουν. Πάμε ολοταχώς στην ισοπαλία.

Σύστημα 2-3

19:45 Χιρόνα – Σαραγόσα: Χ (2.95)

19:45 Πίζα – Τσιταντέλα: Χ (2.87)

22:00 Φροζινόνε – Σπέτσια: Χ (2.75)

Fun bet

19:45 Τζιρόνα – Σαραγόσα: 1-1 Ακριβές Σκορ ( 5.35)

Fun bet

22:00 Φροζινόνε – Σπέτσια: 2 ημίχ. / 2 τελ. ( 13.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις