Μακροχρόνια Euro 2020: Πλήρωνει 8.00 ο πρώτος σκόρερ

Euro 2020

Μακροχρόνια Εuro 2020

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Έξι ημέρες έμειναν για το εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2020 ανάμεσα σε Ιταλία και Τουρκία. Προχθές αναφερθήκαμε στο πρώτο από τα αρκετά μακροχρόνια πονταρίσματα που θα επιλέξουμε μέχρι να ξεκινήσει η διοργάνωση, επιλέγοντας ως νικήτρια ομάδα αυτή των Ολλανδών.  

Euro 2020: Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης

Σήμερα θα ασχοληθούμε με άλλη μία… σπαζοκεφαλιά, που έχει να κάνει με τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Και μιλάω για σπαζοκεφαλιά, διότι θα πρέπει να επιλέξουμε έναν παίκτη που όχι μόνο σκοράρει, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα του να φτάσει αρκετά μακριά στο τουρνουά. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να συνυπολογίσει κανείς για να καταλήξει σε ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα.  

Αρκετοί είναι οι παίκτες που πιθανώς θα διεκδικήσουν την πρωτιά στα γκολ. Η τριάδα των Εμπαπέ, Μπενζεμά και Γκριεζμάν της Γαλλίας, ο ηγέτης της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο φοβερός και τρομερός φέτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Πολωνία, ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Ιταλίας.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μακροχρόνια Euro 2020
Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης
Χάρι Κέιν
8.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις