Η στατιστική πληρώνει στο Λαύριο

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ σε Ελλάδα και Γαλλία

Καλό σαββατοκύριακο σε όλη την κουβανέζικη παρέα! Επιστροφή σήμερα με προγνωστικά μπάσκετ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Προχθές πληρωθήκαμε το under στους πόντους του Μουράτου, όμως ο Παναθηναϊκός δε μας δικαίωσε στα εύστοχα τρίποντα. Οι πράσινοι πέτυχαν 9/26 τρίποντα με αρκετά ελεύθερα χαμένα.

Η στατιστική βγάζει σημείο

Δεύτερος τελικός ανάμεσα στο Λαύριο και τον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” κέρδισε όσο άνετα δείχνει το τελικό 100-72, καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο πεντάλεπτο! Είδαμε ελεύθερο μπάσκετ, ανάμεσα σε δυο ομάδες με επιθετικές αρετές. Εκτεταμένο rotation από τον Κάτας, με την τριάδα Μήτογλου – Παπαπέτρου – Παπαγιάννης να είναι σταθερά καλή. Άλλωστε ο αρχηγός μοίρασε 13 ασίστ!

Ένα στατιστικό που αξίζει να προσέξουμε στους αγώνες των δύο ομάδων είναι οι πόντοι του δευτέρου δεκαλέπτου. Στους 4 μεταξύ τους αγώνες φέτος, στην εν λόγω περίοδο μπήκαν 45, 44, 47 και 54 πόντοι. Ο Παναθηναϊκός μάλιστα επιβεβαίωσε αυτό το στατιστικό και στη σειρά με την ΑΕΚ, στην οποία είδαμε να μπαίνουν 44, 57, 41 και 54! Το line της 2ης περιόδου δίνεται στους 40,5 πόντους και το θεωρώ χαμηλό σε έναν αγώνα που έτσι κι αλλιώς περιμένω να έχει ρυθμό και σκορ.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Βίοι αντίθετοι

Μεταφερόμαστε στο Παρίσι για την αναμέτρηση της Λεβαλουά με τη Βιλερμπάν. Εξ αναβολής αγώνας της 19ης αγωνιστικής, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε αντίθετη πορεία. Φέτος αναμετρήθηκαν σε δύο παιχνίδια, για κύπελλο και πρωτάθλημα, με την ομάδα του Πάρκερ να επικρατεί ισάριθμες φορές.

Η Λεβαλουά έχει μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων, αλλά βρίσκεται ακόμα στην 6η θέση της βαθμολογίας με 4 αγώνες να απομένουν. Με τους δύο απ’ αυτούς να είναι απέναντι σε Σολέ και Ροάν, δύσκολα θα χάσει το τρένο των play offs. Αντίθετα η Βιλερμπάν έχει 12 συνεχόμενες νίκες και πλέον έχει προσπεράσει τη Μονακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ερτέλ δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και οδηγεί την ομάδα του στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Στα στοιχηματικά θα πάω με το διπλό σε έναν αγώνα που περιμένω να μην ξεφύγει στο σκορ. Οι μεταξύ τους αγώνες φέτος έφτασαν περίπου στους 145 πόντους, ενώ η Βιλερμπάν έχει δεχτεί στα τελευταία 3 ματς 64, 66 και 63 πόντους.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:00
Λαύριο - Παναθηναϊκός
Over 40,5 στην 2η περίοδο
1.87
BET: 20 units
Μονό
18:20
Λεβαλουά - Βιλερμπάν
2 (+1,5) & under 165,5
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις