Μακροχρόνιο με γκολ και ασίστ

Γκολ

Με τα γκολ στο Euro 2020

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι μου, αν και αποσπασμένος στα Νορβηγικά φιόρδ, δεν θα μπορούσα να λείπω από μια διοργάνωση σαν το Euro 2020 ( τάδε έφη Monogoal, 04/06/2021)… Θα υπάρχει η στήλη μας όποτε εντοπίζω ευκαιρίες στην διοργάνωση, αλλά θα μπω στον χορό με μακροχρόνια στοιχήματα, έχοντας ως βάση μου τα γκολ.

Προγνωστικά με γκολ στον 2ο όμιλο

Ο 2ος όμιλος αποτελείται από Βέλγιο, Δανία, Ρωσία και Φινλανδία, πολλά ενδιαφέρον ματσαρίσματα με ξεκάθαρο φαβορί το Βέλγιο και αουτσάιντερ την Φινλανδία. Η προσοχή μου όμως έχει στραφεί στο όριο των γκολ που θα σημειώσουν Δανία και Ρωσία. Οι Δανοί προκρίθηκαν στην τελική φάση του Euro ως 2οι δείχνοντας, πολύ καλά δείγματα, μάζεψαν 16 βαθμούς, 1 λιγότερο από την πρώτη Ελβετία και είχαν την καλύτερη επίθεση με 23 τέρματα. Παράλληλα, οι Σκανδιναβοί έχουν ήδη δείξει τα δόντια τους στα τελευταία παιχνίδια για την προκριματική φάση του Mundial του 2022, όντας 1οι μετά από 3 αγώνες με 14 γκολ ενεργητικό και 0 παθητικό, άκρως εντυπωσιακό. Από την άλλη οι Ρώσοι προκρίθηκαν ομοίως ως 2οι στην τελική φάση με 24 βαθμούς, πίσω από το Βέλγιο και σημείωσαν 33 τέρματα, με τον Ντζούμπα να είναι 1ος σκόρερ του ομίλου του με 9 γκολ, αντίστοιχα ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που έδειξε και στα προκριματικά του Mundial που μετά από 3 αγώνες ισοβαθμεί με τους Κροάτες με 6 βαθμούς και έχει πετύχει 6 τέρματα ως τώρα τα περισσότερα του ομίλου.

Εκτίμηση: Ένας όμιλος φωτιά κατά τη γνώμη μου, με τις 2 ομάδες που προανέφερα να παίζουν ξεκάθαρα για την 2η θέση, επιθετική φιλοσοφία και στους 2 πάγκους, οπότε θεωρώ αρκετά εφικτό να περάσουν το line στο σκοράρισμα.

Ολλανδοαυστριακή υπεροχή στον 3ο όμιλο

Ο δεύτερος όμιλος αποτελείται από Ολλανδία, Αυστρία, Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία. Οι τελευταίοι θεωρώ ότι δεν μπορούν να καθορίσουν κάτι στον όμιλο και οι Αυστριακοί είναι αυτοί που θα κρίνουν την έκβαση του ομίλου. Οι Ολλανδοί πέρασαν από τα προκριματικά του Euro ως 2οι με 19 βαθμούς, πίσω από τους Γερμανούς, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο αλλά ως εκεί.

Ομοίως, οι Αυστριακοί βρέθηκαν στη τελική φάση ως 2οι πίσω από την Πολωνία με 19 βαθμούς και έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία. Οσο θυμάμαι την Εθνική ομάδα της Αυστρίας είναι η πιο ελπιδοφόρα γενιά παιχτών που έχουμε δει με παίχτες όπως οι Αλάμπα, Σάμπιτζερ, Κάλαντιτς και Μπάουμγκατνερ. Οι Ουκρανοί είναι επίσης πολύ καλή ομάδα και προκρίθηκαν ως 1οι στον όμιλο τους με 20 βαθμούς μπροστά από Πορτογαλία και Σερβία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Mundial έκαναν 3 ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1 και δεν με πείθουν στα πιο πρόσφατα τους δείγματα.

Εκτίμηση: Μεγάλη η μάχη για τη δυάδα του τρίτου ομίλου, αλλά κατά τη γνώμη μου πιστεύω Ολλανδία και Αυστρία θα είναι στις 2 πρώτες θέσεις, παίζοντας πιο ελκυστικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο από τους Ουκρανούς.

Το αγγλικό το fun bet το ορθόδοξο

Εμφατική πρόκριση των Άγγλων στη τελική φάση του Euro ως 1οι με 21 βαθμούς και 37 γκολ στον όμιλο τους, με πρώτο σκόρερ τον φονιά Χάρι Κέϊν με 12 τέρματα. Στη φάση αυτή οι Άγγλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις Κροατία, Τσεχία και Σκωτία, σε έναν θεωρητικά βατό όμιλο για τη ποιότητα τους. Επέλεξα να εστιάσω σε κάτι τελείως διαφορετικό από το να πέσω, όπως οι περισσότεροι, στο πολυβόλο της Τότεναμ και θα διαλέξω τον Μπεν Τσίλγουελ. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι, αξιόπιστος και δημιουργικός αριστερός μπακ, με μεγάλη διάρκεια στην απόδοσή του, φέτος μέτρησε στην Premier League 5 ασίστ, δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες.

Εκτίμηση: Με την επιθετική γραμμή των Άγγλων να είναι πιο ικανή και ταλαντούχα από ποτέ πιστεύω πως ο Τσίλγουελ ένα γκολ θα τους το σερβίρει σίγουρα και από εκεί και πέρα θα δείξει η ιστορία τι θα γράψει για τον Μπεν και την στήλη μας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μακροχρόνιο Euro 2020
2ος όμιλος
Δανία over 4,5 γκολ (φάση ομίλων)
1.87
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
2ος όμιλος
Ρωσία over 3,5 γκολ
1.95
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
3ος όμιλος
Ολλανδία και Αυστρία να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα
2.30
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Euro 2020
4ος όμιλος
Μπεν Τσίλγουελ over 0,5 ασίστ στη διοργάνωση
2.00
BET: 40 units
Fun bet μακροχρόνιο Euro 2020
4ος όμιλος
Μπεν Τσίλγουελ πρώτος στις ασίστ στη διοργάνωση
100.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις