Ιρλανδός παπάς έπαιξε τον ύμνο της Λίβερπουλ σε ναό! (video)

Ιρλανδός παπάς έπαιξε τον ύμνο της Λίβερπουλ σε ναό! (video)

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League από την Λίβερπουλ μετά από 30 ολόκληρα χρόνια έχει φέρει τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας και εννοείται και στον κύκλο των οπαδών της. Πάνω σε αυτή τη λογική, ένας Ιρλανδός παπάς πραγματοποίησε ένα διαφορετικό κήρυγμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας Τόμπιν, της ενορίας του Κίλκενι στην Ιρλανδία, έκλεισε τη λειτουργία της εκκλησίας υπό τους ήχους του πιο γνωστού συνθήματος της Λίβερπουλ, του “You’ll Never Walk Alone”. Η πράξη του πατέρα Τόμπιν ενθουσίασε όλους του φιλάθλους της Λίβερπουλ στα social media.

Ο ίδιος ο Τόμπιν, πριν ηχήσει ο ύμνος της Λίβερπουλ, έσπευσε να σχολιάσει και να αφήσει ακόμη περισσότερο το στίγμα του. Χαρακτηριστικά είπε:  «Για όλους τους ανθρώπους από το Λίβερπουλ ή που υποστηρίζουν Λίβερπουλ, θα παίξουμε τώρα τον τελευταίο μας ύμνο για τον σημερινό όρθρο και προς τους υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι και όλων των άλλων ομάδων… τον ήπιατε!».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις