ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Επίστροφή Χάμιλτον στις νίκες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Επίστροφή Χάμιλτον στις νίκες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Επίστροφή Χάμιλτον στις νίκες

Επίστροφή Χάμιλτον στις νίκες

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε ολόκληρη την παρέα. Θα ασχοληθούμε από νωρίς αυτή την εβδομάδα με την Φόρμουλα 1. Στόχος μας να προλάβουμε τις αποδόσεις και να εξασφαλίσουμε μία καλή τιμή. Ανάλυση Αζερμπαϊτζάν για τον έκτο αγώνα της φετινής χρονιάς.

Αλλαγή δεδομένων

Στο Μονακό οι ισορροπίες άλλαξαν με μεγάλους κερδισμένους τον Μαξ Φερστάπεν και την Ρεντ Μπουλ. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Λεκλέρ από την πρώτη θέση και με έναν καλό αγώνα έφτασε άνετα στη νίκη. Με την νίκη του αυτή έφτασε τους 104 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος οδηγών. Ο Πέρεζ έκανε επίσης έναν εξαιρετικό αγώνα τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Κάπως έτσι και η Ρεντ Μπουλ ανέβηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Τον συγκεκριμένο αγώνα θα θέλουν σίγουρα να τον ξεχάσουν στην Μερσέντες. Σε μία πίστα που δυσκολεύτηκαν όλες τις ημέρες τα «Ασημί Βέλη» περιορίστηκαν στην έβδομη θέση του Χάμιλτον. Ο Μπότας κόλλησε στα πιτ με πρόβλημα στο μπουλόνι του ελαστικού και εγκατέλειψε. Η Φεράρι βρέθηκε στην δεύτερη θέση, κατακτώντας το πρώτο της βάθρο για φέτος. Ο Σάινθ τερμάτισε δεύτερος μειώνοντας τις απώλειες από την απουσία του Λεκλέρ. Από κοντά και η Μακλάρεν με τον Νόρις να συμπληρώνει το βάθρο, ενώ ο Ρικιάρντο έμεινε εκτός βαθμών.

Ανάλυση Αζερμπαϊτζάν με φαβορί

Για πέμπτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας στην συγκεκριμένη πίστα. Θα είναι ο τέταρτος αγώνας στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς το πρώτο γκραν πρι είχε ονομαστεί ως ευρωπαϊκό. Μία πίστα η οποία φαίνεται να ταιριάζει γάντι στις Μερσέντες, που έχουν τρεις νίκες με τρεις διαφορετικούς οδηγούς. Ο Χάμιλτον γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει και δεύτερο άσχημο αγώνα και μοναδικός του στόχος θα είναι η νίκη. Ο Τότο Γολφ δήλωσε πως αν και είναι σιρκουί πόλης όπως το Μονακό, διαφέρει πολύ στις απαιτήσεις του. Υποστήριξε επίσης, πως ούτε αυτή η πίστα ταιριάζει στο μονοθέσιο της ομάδας, παρότι μετράει 3 νίκες σε 4 αγώνες.

Ο Χάμιλτον δίνεται πρώτο φαβορί για να βρεθεί στην πρώτη θέση της εκκίνησης. Όμως, δίνεται δεύτερο φαβορί στο να είναι ο νικητής του αγώνα. Με εξαίρεση το Μονακό η Μερσέντες έχει καλύτερο ρυθμό αγώνα σε όλες τις πίστες. Αυτό αναμένεται να συμβεί την Κυριακή, με την Ρεντ Μπουλ να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με την στρατηγική. Από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα κινηθούν και οι υπόλοιπες ομάδες στις ελεύθερες δοκιμές. Η Μακλάρεν περιμένω να είναι αρκετά πιο γρήγορη από την Φεράρι.

Ανάλυση Αζερμπαϊτζάν και για στοιχήματα στους οδηγούς με ιδιαίτερη προσοχή στον Σέρχιο Πέρεζ. Ο Μεξικανός έχει βρεθεί δύο φορές στο βάθρο και μοιάζει να του ταιριάζει αρκετά ο αγώνας. Καλή ευκαιρία και για τον Ρικιάρντο, τον μοναδικό οδηγό εκτός Μερσέντες που έχει κερδίσει στο Αζερμπαϊτζάν. Θεωρώ ότι εάν ο Χάμιλτον κατακτήσει την poll η απόδοση της νίκης του στον αγώνα θα πέσει. Ποντάρουμε λοιπόν από σήμερα νίκη Χάμιλτον και τα υπόλοιπα ειδικά πριν τον αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
GP Αζερμπαιτζάν
Νίκη Χάμιλτον
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις