Της Ελλάδος τα παιδιά

Προγνωστικά Basket League

Προγνωστικά Basket League στην Πάτρα

Η μπασκετική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Φτάσαμε αισίως στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η σειρά των μικρών τελικών ανάμεσα σε προμηθέα και ΑΕΚ ανοίγει την αυλαία απόψε και σε αυτόν τον αγώνα θα επικεντρωθούν τα σημερινά προγνωστικά Basket League.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Ο Προμηθέας απέτυχε να ξεπεράσει το εμπόδιου του εκπληκτικού φέτος Λαυρίου. Παρόλο που βρέθηκε μπροστά στη σειρά με 2-0, τελικά αποκλείστηκε με 3-2! Οι Πατρινοί είχαν παράπονα από τη διαιτησία στο πέμπτο παιχνίδι, όμως δε δικαιώθηκαν στις επίσημες κινήσεις που έκαναν.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να έχασε με 3-1 τη σειρά, όμως σε όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι αλλού. Οι οικονομικές οφειλές οδήγησαν σε τιμωρίες, αλλά και σε “γενική απεργία” από τους ξένους του ρόστερ. Στο σημερινό παιχνίδι θα αγωνιστούν μόνο τα ελληνόπουλα μαζί με τον “τελευταίο των Μοϊκανών” Γιόνας Ματσιούλις. 

Εκτίμηση: Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα των κιτρινόμαυρων είναι ο Μέικον, ο οποίος είναι ανάμεσα στους ξένους που δεν θα αγωνιστούν. Ο Γκίκας θα πάρει κομμάτι από το χρόνο του. Απέδειξε στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ότι έχει επιστρέψει σε υψηλά στάνταρ. Απόψε αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που γνωρίζει και μπορεί να περάσει το line των πόντων του.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
18:00
Προμηθέας - ΑΕΚ
Γκίκας over 8,5 πόντοι
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις