Με τα γκολ στο 3.05

στοίχημα

Στοίχημα σε Αυστραλία – Ιαπωνία

Κατώτερο των προσδοκιών το Σέντραλ Κόουστ, το οποίο ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την τελευταία Νιουκάστλ Τζετς, η οποία μετρούσε 14 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Ολα είναι στο πρόγραμμα και εμείς θα συνεχίσουμε σήμερα με προγνωστικά για στοίχημα Τετάρτης σε Αυστραλία και Ιαπωνία.

Χρονικά ξεκινάω από τους Αυστραλούς και το παιχνίδι Μπρίσμπεϊν Ρόαρ – Περθ Γκλόρι. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνηγούν μια θέση στην πρώτη εξάδα και θα παίξουν τα ρέστα τους κόντρα στην Περθ Γκλόρι.

Στην έκτη θέση η Μπρίσμπεϊν Ρόαρ με 37 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την δυναμική της έδρας της, καθώς μετράει μόλις 4 νίκες στο σπίτι της, έχοντας παράλληλα 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σίγουρα θα μπορούσε και καλύερα.

Η τρίτη χειρότερη ομάδα μακριά από την έδρα της η Περθ Γκλόρι, έχοντας συγκεντρώσει μονάχα 9 βαθμούς σε 11 εξορμήσεις της. Μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας πετύχει 15 γκολ, ενώ παράλληλα μετράει 23 γκολ παθητικό.

Τα 8 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους έληξε με goal/goal, ενώ παράλληλα μετρούν 10 over 2,5 στα τελευταία 13 μεταξύ τους. Φέτος έδειξαν πως μπορούν να σκοράρουν και συνδυαστικά με την παράδοσή τους, θα πάρω το combo του over 0,5 στο πρώτο μέρος με το συνολικό over 2,5.

Στην Ιαπωνία, η ουραγός Γιοκοχάμα υποδέχεται την πρωτοπόρο Καβασάκι. Σαφώς και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική, αποδεικνύεται άλλωστε από τις θέσεις των δύο ομάδων στην βαθμολογία, καθώς και από τα στατιστικά τους.

Οι φιλοξενούμενοι ακόμη και με rotation θα είναι το φαβορί στη Γιοκοχάμα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν λίγες μέρες επικράτησαν εύκολα με 3-1, έχοντας πάρει προβάδισμα με 2-0 από το ημίχρονο. Safe θα ποντάρω εγώ, παίρνοντας το combo του διπλού με over 1,5 και over 0,5 στο πρώτο μέρος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.05
12:05
Μπρίσμπεϊν Ρόαρ - Περθ Γκλόρι
Over 2,5 & over 0,5 α' ημίχ.
1.85
13:00
Γιοκοχάμα - Καβασάκι
2 & over 1,5 & over 0,5 α' ημίχ.
1.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις