Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία

Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία

Σε 14… και σήμερα το koubanezos.gr θα σβήσει το πρώτο του… κεράκι. Θα τα πούμε τότε πιο αναλυτικά, για το τι βιώσαμε, και διαβάσατε, την πρώτη αυτή χρονιά.

Μονάχα μια αναφορά επί τούτου: μακάρι κάθε νέο site να είχε την αγάπη και την εμπιστοσύνη με τις οποίες μας περιλούσατε σε βαθμό… μουσκέματος.

Από την Τρίτη, 1η Ιουνίου λοιπόν, το Tipsters League (εφεξής: TL) αλλάζει, γίνεται πιο dynamic και βγάζει τους αρθρογράφους μας από περιορισμούς.

Από 1 Ιουνίου ως 15 Ιουλίου λοιπόν θα διαρκέσει το TL vol.3 με δύο μονάχα αλλαγές, αλλά σημαντικές.

  1. Πρώτον, δεν θα υπάρχει ο περιορισμός των 10 units, σταθερά, ανά επιλογή σημείου για το TL αλλά θα είναι ελεύθερο. Θέσαμε maximum όριο τα 40 units, μονάδες κατά το κοινώς -στοιχηματικό- λεγόμενο.
  2. Δεύτερον, όσοι (η συντριπτική πλειονότητα δηλαδή) των tipsters του koubanezos.gr μετέχουν στο τρίτο κατά σειρά TL μας, θα βάζουν units σε όλα τα παιχνίδια που έχουν ποντάρει, άρα και προτείνει.

Έρχεται πλούσιος Ιούνιος με Euro, με Copa America, με τένις, με μπόλικο μπάσκετ. Δεν θα βαρεθούμε, κοινώς…


Κoubanezos.gr θα πει…

Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία Tipsters League: κάνει ήδη θραύση…

Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία Live betting στο Instagram: ακολουθήστε μας στο Instagram και δείτε live picks στα stories.

Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία Twitter: νέος λογαριασμός στο Twitter ενώ προϋπήρχε από καιρό… ο Fidel, με live picks όποτε απαιτείται.

Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία Facebook: από όλα έχει ο μπαξές. Και προφίλ, και σελίδα (page) και γκρουπ! Στο γκρουπ βάζετε, εννοείται, τις προτάσεις σας.

Euro… koubanezos, άλλα κόλπα. Νέο TL, στήλες, μονάδες, ταμεία Telegram: εδώ κι αν παίζουμε μεγάλη μπάλα! Κατ’ αρχάς υπάρχει live chat στο Telegram που μετρά ήδη 1.280 μέλη… και συνεχίζει! Κι έχουμε και δύο channels στο Telegram: ένα με pre game picks κι άλλο ένα, φρέσκο, με live betting picks.

Ακολουθήστε μας και… δε θα χάσετε.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις