Η ώρα του μεγάλου τελικού

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague στον μεγάλο τελικό

Μετά το χθεσινό τελικό του Champions League, επανέρχομαι με προγνωστικά Euroleague στο Final Four. Ο μεγάλος τελικός που όλοι περιμέναμε είναι προ των πυλών με τις δυο καλύτερες ομάδες της χρονιάς να συγκρούονται. Εφές εναντίον Μπαρτσελόνα με φόντο την κούπα λοιπόν.

Προχθές παρακολουθήσαμε δύο από τους καλύτερους ημιτελικούς στην ιστορία των Final Four. Στοιχηματικά ήταν εξαιρετική μέρα, με τους Χάκετ, Σίνγκλετον, Γκασόλ και Μίροτιτς να μας πληρώνουν. Επίσης επιβεβαιώθηκε και το μακροχρόνιο με το ζευγάρι του τελικού.

Τα δυο παιχνίδια κρίθηκαν στο σουτ. Η Εφές κόντεψε να χάσει ένα ματς που έδειχνε να ελέγχει. Η κακή διαχείριση του Αταμάν, σε συνδυασμό με τον «εξωγήινο» Κλάιμπερν την έφεραν σε δύσκολη θέση. Ένας κακός Λάρκιν μέχρι εκείνη τη στιγμή, πήρε κάποιες σημαντικές επιθέσεις, δείχνοντας την κλάση του.

Λίγο αργότερα, ο αγώνας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα με την Αρμάνι ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Οι Ιταλοί μάλιστα με ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο έδειξαν ικανοί να κάνουν την έκπληξη. Ωστόσο οι εκπληκτικοί Καλάθης και Μίροτιτς απέδειξαν γιατί είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη και ο Χίγκινς ένας από τους πιο δεινούς εκτελεστές. Πλήγμα για τον Γιασικεβίτσιους ο τραυματισμός του Έλληνα γκαρντ στο τέλος, που καθιστά τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Ποντάρισμα σε combo και ειδικά

Προχθές απέφυγα να πάω σε σημεία και πορεύτηκα με ειδικά παικτών. Σήμερα βρίσκω πάλι κάποιες ευκαιρίες στη συγκεκριμένη κατηγορία, όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την ευκαιρία της Εφές. Η «κατάρα των τρένων» τα τελευταία χρόνια είναι με το μέρος των Τούρκων. Οι ομάδες που φτάνουν στο Final Four με το καλύτερο ρεκόρ, δεν σηκώνουν το τρόπαιο.

Στο δια ταύτα λοιπόν, βλέπω νίκη της Εφές με ψηλό σκορ. Η πιθανή απουσία του Καλάθη είναι κομβική. Στα ειδικά θα ποντάρω στις βολές του Μίροτιτς. Θέλω 4 εύστοχες. Προχθές είχε 10, και στους δυο αγώνες με την Εφές φέτος είχε 3 και 4. Αυξημένος ο ρόλος του στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς και θα τον εμπιστευτώ. Το ίδιο θα κάνω και με το Λάρκιν. Χαμηλό το line στους πόντους, δεδομένου ότι σε μια κακή βραδία προχθές έβαλε 11. Στα δυο ματς με την Μπαρτσελόνα φέτος έβαλε 23 και 19.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:30
Μπαρτσελόνα – Εφές
2 (-1,5) & Μπαρτσελόνα over 76,5 & over 80,5 στο ημίχρονο
5.60
Μονό
21:30
Μπαρτσελόνα – Εφές
Μίροτιτς over 3,5 εύστοχες βολές
1.80
Μονό
21:30
Μπαρτσελόνα – Εφές
Λάρκιν over 14,5 πόντοι
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις