Γκολ από νωρίς στο Μιοντάλεν!

Γκολ

Πληγωμένο θηρίο η Μόλντε

Καλημέρα Κουβανέζοι μου, απίστευτη εβδομάδα κι αυτή με 3/3 στη στήλη μας την Πέμπτη, με εξαιρετικές αποδόσεις από 1.87 και 3.75, έως 5.16, και 2/3 στο live μας κανάλι στο telegram του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και ενώ το στοιχηματικό κουπόνι έχει αρκετούς αγώνες, εμένα το μάτι μου είναι καρφωμένο στην Eliteserien και στη φωτιά που έχει πάρει το πρωτάθλημα μετά τις ανακατατάξεις στη πρώτη τριάδα. Πάμε να κλείσουμε την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο, στοχεύοντας στα γκολ.

Η Μιοντάλεν αν και βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 1-0 στην έδρα της Βίκινγκ, δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στο 2ο ημίχρονο και δέχθηκε την ανατροπή με 2-1 στο 81ο λεπτό, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Η ομάδα του Χάνσεν Βέγκαρντ δεν έχει ξεκινήσει άσχημα, με 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κυνηγώντας κάθε παιχνίδι ως το τέλος. Αρνητική παράδοση ως γηπεδούχος ενάντια στη Μόλντε, καθώς σε 3 παιχνίδια έχει ηττηθεί με 3 γκολ αντίστοιχα έχοντας πετύχει από 1 σε 2/3. Επίσης στα 3 ματς που έδωσε ως τώρα η Μιοντάλεν έχει σκοράρει στα 2/3 στο 1ο ημίχρονο, ενώ στο ένα που δεν κατάφερε να σκοράρει αστόχησε ο Μπρόχμαν σε πέναλτι. Μοναδικός αμφίβολος ο Γκάουσεθ.

Ένα ακόμη στραβοπάτημα αρκετά νωρίς για την Μόλντε, αυτή τη φορά ηττήθηκε με 3-2 εντός έδρας από την εξαιρετική Βαλερένγκα, ήττα που την έριξε στην 3η θέση με 10 βαθμούς. Ο τεχνικός της, Μόε Έρλινγκ, φάνηκε να υποτιμά την Βαλερένγκα από την προσέγγιση του ματς, καθώς επέλεξε να ξεκουράσει τους Ομόϊγιουάνφο, Κνούντσον και Έρικ Ούλαντ – Άντερσεν και απλά να τους ρίξει στο ματς μετά το 65ο λεπτό, μη μπορώντας να προσφέρουν τα δέοντα. Η Μόλντε μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της και αυτό αποτυπώνεται από τα 5 τελευταία παιχνίδια που έχει 5/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου και και 2/5 over 2,5 1ου ημιχρόνου. Απόντες οι Έλινγκσεν, Χάραλντσειντ και Σιόλσταντ.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος πιστεύω θα μπει επιθετικά με το καλημέρα, αλλά η Μόλντε είναι σαν πληγωμένο θηρίο και θα παρουσιαστεί καταιγιστική από το 1ο λεπτό, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μεγαλώσει η απόσταση από την πρωτοπόρο Μποντό Γκλιμτ. Γι’ αυτό το λόγο θα στραφώ στα γκολ του πρώτου μέρους.

Εκκίνηση ξανά από το Τρόντχαϊμ

Νίκη οξυγόνο για την Ρόζενμποργκ στην έδρα της Σάντεφιόρντ με 2-1 στο 90′ καιανέβηκε στην 2η θέση με 11 βαθμούς με έναν αγώνα περισσότερο από τους δύο διεκδικητές της κορυφής. Μετά το σπάσιμο του αήττητου σερί από την Μόλντε στο Τρόντχαϊμ, η ομάδα του Άγκε Χαρέϊντ επιστρέφει στο οχυρό της και θέλει να κάνει μια νέα δυνατή αρχή με στόχο την 1η θέση της Eliteserien. Στους 3 αγώνες που έδωσε φέτος εντός έδρας η Ρόζενμποργκ έχει 2/3 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Απόντες οι Χένριξεν και Σάετερ ενώ αμφίβολος βρίσκεται ο Βέκια.

Η Στάμπαεκ βύθισε ακόμη περισσότερο την Μπραν στον πάτο της βαθμολογίας, κερδίζοντας την με 2-0, σκοράροντας 1 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ηταν τυχερή, καθώς θα μπορούσε να είχε μείνει πίσω στο σκορ στην αρχή, αλλά ο Τέϊλορ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Με αυτά και αυτά, η ομάδα του Γιάν Γιόνσον έχει μείνει αήττητη στα 3 πρώτα της παιχνίδια με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Στην έδρα της Ρόζενμποργκ δεν τα πάει και άσχημα, καθώς στις 5 τελευταίες επισκέψεις της έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, με 4/5 goal/goal και 3/5 over 2,5. Μοναδικός απών ο Κάσι.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος υπολογίζει ότι έχει και ένα ματς περισσότερο. Τέτοια ματς είναι νόμος ότι δεν πρέπει να χάνονται, οπότε πιστεύω, παρά την συμπαθητική εμφάνιση της Στάμπαεκ ως τώρα, ότι η Ρόζενμποργκ θα καθαρίσει και μάλιστα από νωρίς.

Συνέπεια με τα δίχτυα η Τρόμσο

Η Τρόμσο προερχόμενη από την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 8η θέση. Παρά τη χαμηλή συγκομιδή σε 5 ματς ως τώρα, η ομάδα του Γκάουτε Χέλστραπ έχει ήδη παίξει με 3 ομάδες από την περσινή πρώτη 6αδα και στάθηκε αξιοπρεπώς. Εμπιγιέ και Κιτολάνο κρατούν την ομάδα ψηλά με 2 γκολ έκαστος. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας, η Τρόμσο μετράει 3 νίκες και 2 ήττες, με σύνολο τερμάτων 12-7. Απών ο Εσπεγιόρντ.

Η Σάρπσμποργκ συνεχίζει να κινείται σε ρηχά νερά και σε ένα μέτριο παιχνίδι δέχθηκε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Κρίστιανσουντ. Η ομάδα του Μίκαελ Στάχρε αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, καθώς σε 3 αγώνες βρήκε μόνο μια φορά δίχτυα, ενώ η άμυνα της δεν έχει απειληθεί ιδιαίτερα. Απόντες οι Χορν και Οψεθ.

Εκτίμηση: Η Τρόμσο έχει δώσει πειστικά δείγματα για να τη στηρίξουμε και πιστεύω ότι θα βρει τους χώρους να κάνει τη ζημιά στην Σάρπσμποργκ, οπότε θα πάω με τα γκολ της γηπεδούχου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Μιοντάλεν - Μόλντε
Over 2 ΑΗ 1ου ημιχρόνου
4.70
Combo
19:00
Ρόζενμποργκ - Στάμπαεκ
Ρόζενμποργκ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα & anytime scorer Ζαχαρίασεν
4.50
Μονό
19:00
Τρόμσο - Σάρπσμποργκ
Τρόμσο over 1,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις