Στον… αστερισμό του «9» και picks ως… 13.00

Στον… αστερισμό του «9» και picks ως… 13.00

Το 9 είναι ο φυσικός αριθμός που συμβολίζεται ως ΙΧ στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως Θ’ ή θ’ στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης.

Γιατί εννέα; Διότι πέρασαν 9 χρόνια από τον τελευταίο, και μοναδικό, τίτλο της Τσέλσι στη διοργάνωση (το 2012 στο Μόναχο), διότι ο Τόμας Τούχελ επιστρέφει σε τελικό 9 μήνες μετά την παρουσία του με την Παρί, διότι η Σίτι αύξησε τον αριθμό των αγγλικών που έχουν παίξει σε τελικό στις 9 ομάδες (Αρσεναλ, Βίλα, Τσέλσι, Λιντς, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Φόρεστ και Τότεναμ οι άλλες οκτώ).

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι λοιπόν. Ο 66ος τελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με τη μορφή του Champions League εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Ούτως ή άλλως κάθε τελικός έχει ιστορία σε μέγεθος… βιβλίου. Όπως και ο φετινός. Συνολικά 24, σε μορφή Α – Ω, χρήσιμα ή/ και σημαντικά θαρρώ, προς αναφορά και κατόπιν… στοίχημα, παράθεση αποδόσεων και, φυσικά, επιλογές.

Ας πούμε, αυτογκόλ. Σε τελικούς έχουν σημειωθεί… σχεδόν γκολ με κάθε τρόπο. Με φάουλ, με πέναλτι, με κεφαλιές, με λάθη τερματοφυλάκων, αλλά μόνο μια φορά με αυτογκόλ, κι αυτό το 1961 από τον τερματοφύλακα Αντονι Ράμαλετς της Μπάρτσα στον τελικό με την Μπενφίκα. 13άρι πληρώνει φέτος…

Ας πούμε, εμφύλιος. Για όγδοη φορά αναμετρώνται σε τελικό ομάδες από την ίδια χώρα. Στους υπόλοιπους επτά, ένα ίσχυσε: πάντα το πήρε η… πιο βαριά φανέλα.

Ας πούμε, λέιτ γκολ. Το περσινό Μπάγερν – Παρί 1-0… χάλασε ένα σερί, που είχε φτάσει στους οκτώ τελικούς με late goal, ήτοι από το 75:00 ως και τη λήξη.  ενικώς τα μεταξύ τους έχουν γκολ στο τέλος (στα τελευταία 5/6 στην Premier League). Στις επιλογές μου το 2.30.

Δείτε όλο το… αλφάβητο, 24 ιστορικο-στατιστικο-στοιχηματικά δεδομένα και ισάριθμες αποδόσεις. Εξ αυτών κράτησα, πέντε (μία με παραπάνω μίζα)


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι
Οver 0,5 από 75:00 ως λήξη
2.30
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι
Αυτογκόλ
13.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις