Τελικός Champions League με ειδικά καρτών

στοίχημα κάρτες

Στοίχημα με κάρτες στον τελικό

Καλησπέρα σας. Σήμερα έχει τελικό Champions League και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Σήμερα θα έχουμε στοίχημα με κάρτες με δύο επιλογές από το παιχνίδι.

Ξεκινάμε με το στοίχημα κάρτες στο παιχνίδι Μάντσεστερ ΣίτιΤσέλσι. Ο Λαόθ που σφυρίζει τον χαρακτηρίζω και ως «τρελό», καθώς μπορεί να μην έχει κάρτες στα πρώτα 70’ και στη συνέχεια να σταματήσει στις 5-6 κάρτες. Μπορεί βέβαια και να ξεκινήσει από τις αρχές του β’ ημιχρόνου και να βγάλει 10 κάρτες. Μπορεί να μην έχει και καμία φυσικά. Εμείς θα πάμε με το τι επικρατεί συνήθως στις αναμετρήσεις που σφυρίζει ο Ισπανός.

Ο Λαόθ λοιπόν στη αρχή είναι πολύ μετρημένος και τη βγάζει με παρατηρήσεις. Αργεί χαρακτηριστικά να κιτρινίσει κάποιον παίκτη, εκτός και αν γίνει κάτι πολύ έντονο. Την πρώτη κάρτα την βγάζει συνήθως στο 40’ με 50’, γι’ αυτό και επιλέγω το under 1,5 κάρτα στο α’ ημίχρονο.

Πάμε και για τη δεύτερη επιλογή μου στο στοίχημα κάρτες από τον ίδιο αγώνα. Επειδή όπως είπαμε ο ρεφ είναι λίγο «τρελός», δε θα απορήσω αν δω και κάποια κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι. Μεγάλη απόδοση το 4.10 και γι’ αυτό και το επιλέγω. Τελικός θα είναι, νεύρα θα έχει και πιστεύω ότι δεν είναι για 4.10 η συγκεκριμένη επιλογή.

Καλή επιτυχία.

ΥΓ. Με ρωτάνε κάποιοι για το όριο των 23,5 φάουλ σε αρκετά καλή απόδοση. Καλό είναι και μου αρέσει, αλλά δε θα το πάρω, διότι πολλά έχουμε δει σε τελικούς και οι ρεφ είναι λίγο πιο περιορισμένοι στα σφυρίγματα. Σε αυτό όμως που δεν ειμαι αρνητικός καθόλου και αν θέλετε το επιλέγετε είναι στο over 4,5 κάρτες, καθώς ο συγκεκριμένος έχει μέσο όρο πάνω από 5.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Under 1,5 κάρτες στο 1ο ημίχρονο
1.80
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Καταλογισμός κόκκινης
4.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις