Γκολ και σκόρερ στον τελικό του «Ντραγκάο»

τελικός Champions League

Καλησπέρα σε όλους! Η άγονη γραμμή δε μας δικαίωσε χθες, αφού ποντάραμε στο αουτσάιντερ και εκείνο… έμεινε με 10 παίκτες απ’ το πρώτο μισάωρο! Τύχη αγνοείται τελευταία λοιπόν, αλλά συνεχίζουμε δυναμικά. Απόψε όλα τα φώτα είναι στο «Ντραγκάο», καθώς ο τελικός Champions League ξεχωρίζει στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Με γκολ και σκόρερ θα ασχοληθώ στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν. 

Τελικός Champions League: Αμφίρροπο ματς με γκολ 

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι, λοιπόν, σε έναν αγγλικό εμφύλιο. Κι αν για τη Σίτι οι περισσότεροι περίμεναν το μπαμ μετά από χρόνια προσπάθειας, ποιος να το πίστευε ότι η Τσέλσι με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο από τα μέσα της σεζόν, θα έκλεινε το 2ο εισιτήριο για την Πορτογαλία. 

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα είναι και το 3ο συνολικά στη φετινή σεζόν. Σε καταπληκτική κατάσταση οι «πολίτες» στην τελική ευθεία όλων των διοργανώσεων, ευελπιστούν να κλείσει η χρονιά ονειρικά απόψε. Χωρίς προβλήματα η αποστολή για τον Καταλανό τεχνικό.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Goal/goal & over 2,5 & Βέρνερ anytime scorer
7.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις