Και πρωτάρα και φαβορί

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League: Η μεγάλη ώρα… έφτασε 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πληρωθήκαμε καλά μεσοβδόμαδα στον τελικό του Europa, αφού και το αμφίτερμα πέρασε και ο Καβάνι σκόραρε. Εδώ είμαστε και σήμερα, με ακόμα έναν τελικό τις τελευταίες μέρες. Αυτή την φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για προγνωστικά Champions League. Τρεις είναι οι επιλογές από τον σημερινό αγώνα.

Λίγα γκολ και combo στο 10.75

Στον μεγάλο τελικό είναι αφιερωμένα τα σημερινά προγνωστικά Champions League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Ακόμα ένας αγγλικός εμφύλιος σε τελικό, μετά το 2019, όπου είχαμε τόσο στο Champions League, αλλά και στο Europa. Φέτος μόνο στην πρώτη διοργάνωση και η μάχη είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Πρώτος τελικός για τους «Πολίτες», που φέτος πραγματοποίησαν μια πολύ καλή χρονιά. Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της, τον άνθρωπο που για πολλούς άλλαξε το ποδόσφαιρο, να την έχει φτάσει την στο πικ της. Πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά και μάλιστα ως φαβορί.

Η Τσέλσι, που άλλαξε προπονητή στα μέσα της σεζόν, άλλαξε και πρόσωπο ταυτόχρονα. Η έλευση του Τούχελ από την Παρί Σεν Ζερμέν, βελτίωσε αισθητά τους «μπλε». Έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, τερμάτισε μέσα στην τετράδα στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό ο Τούχελ, που πέρσι ηττήθηκε από την Μπάγερν. Η σύμπτωση είναι ότι και η Τσέλσι, την τελευταία φορά που πήγε σε τελικό, την Μπάγερν αντιμετώπισε. Και την κέρδισε κιόλας μέσα στο σπίτι της εννέα χρόνια πριν.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αποψινή αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες σίγουρα θέλουν την κατάκτηση του τροπαίου, όμως στο τέλος μια θα πανηγυρίσει. Το πρώτο μου ποντάρισμα είναι στα γκολ. Το σύνολο 2-3 με καλύπτει. Είναι τελικός, τα ρίσκα περιορίζονται και οι τακτικές έχουν την τιμητική τους. Επιπλέον βλέπω και δύο πιθανές κάρτες που καλοπληρώνουν. Πρώτα – πρώτα το να δεχτεί κάρτα ο Ζορζίνιο πληρώνει 2.65 και προσωπικά με ικανοποιεί. Αν συνδυαστεί και με το να δεχτεί κάρτα ο Μάουντ, φτάνει σε απόδοση 10.75.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
2-3 Γκολ
1.95
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Να δεχτεί κάρτα: Ζορζίνιο
2.65
Fun Bet
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Να δεχτούν κάρτα: Ζορζίνιο & Μάουντ
10.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις