Με τις έδρες των Γκάλαξι και Ράπιντς

MLS

Προγνωστικά MLS: Το απόλυτο εντός οι Γκάλαξι

Κακή μέρα για την στήλη η Πέμπτη, με την Μπραν να χάνει πέναλτι στο 0-0 (και μάλιστα ο Τέιλορ), την Μόλντε να γνωρίζει οδυνηρή ήττα από την Βαλερένγκα (2-3) και την Τουλούζ να μην μπορεί να βρει απάντηση στο 1-2 της Ναντ. Όλα μέσα στο πρόγραμμα. Ας είναι…

Περνάμε τώρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και στο MLS, με τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Λος Άντζελες Γκάλαξι και Κολοράντο Ράπιντς να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Η κόκκινη κάρτα του Γουίλιαμς λίγο πριν βγει το ημίχρονο δυσκόλεψε το έργο των Γκάλαξι μέσα στο Πόρτλαντ, δέχθηκαν τρία γκολ στο β’ μέρος και ηττήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη το 3-0 στην έδρα του Σιάτλ). Πιο αποτελεσματικοί στην έδρα τους, έχουν 3/3 έως τώρα φέτος. Χαρακτηριστικό στοιχείο στα παιχνίδια της ομάδας του Γκρεγκ Βάνεϊ είναι το over, που έχει εμφανιστεί και στα 6 φετινά ματς των γηπεδούχων. Κάνει την διαφορά ο έμπειρος «Τσιτσαρίτο» με 7 γκολ, πρώτος σκόρερ προς ώρας στο MLS.

Αν και το Σαν Χοσέ προηγήθηκε μόλις στο 4’ απέναντι στο Κάνσας, υπέκυψε τελικά στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων και ηττήθηκε με 1-3. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους «Κουέικς» και μάλιστα εντός έδρας, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στον αμυντικό τομέα (έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά). Αντιθέτως, μεσοεπιθετικά η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παίρνει καλό βαθμό, καθώς έχει καλή κυκλοφορία, δημιουργεί πολλές φάσεις (36 τελικές στα 3 τελευταία ματς), ενώ τα 11 γκολ που έχει σημειώσει την κατατάσσουν 3η καλύτερη επίθεση στο MLS (μαζί με Νιου Γιορκ Σίτι).

Τέσσερεις νίκες στα έξι τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων μετρά το Σαν Χοσέ (4-1-1), πέντε από τα έξι ήταν over. Πέρυσι στην έδρα των Γκάλαξι οι «Κουέικς» κέρδισαν με 0-4 (γκολ και ασσίστ ο Ρίος).

Αποτελεσματικοί εντός και με καλό ρυθμό στα παιχνίδια τους οι Γκάλαξι, φύσει επιθετική ομάδα το Σαν Χοσέ, λογικά θα δούμε ανοιχτό ματς με γκολ. Χαμηλά βέβαια οι αποδόσεις, θα καταλήξουμε σε ένα combo σε τιμές διπλασιασμού, ενώ θα ρισκάρουμε και στο να βρει το πρώτο του γκολ στο MLS ο γνωστός μας Γκραντσίρ (πέρασμα από Μονακό και Μπρεστ).

Στα μέτρα του Κολοράντο

Τέλος στο σερί τριών νικών για το Κολοράντο έβαλε η ήττα με 2-1 στο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Λος Άντζελες. Ήταν η δεύτερη ήττα φέτος για τους «Ράπιντς» οι οποίοι έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στην σεζόν και βρίσκονται στην 5η θέση της Δύσης. Εντός έδρας προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Μινεσότα και Χιούστον, πετυχαίνοντας από 3 γκολ και στα δύο. Στην ήττα από το Λος Άντζελες σημείωσε το πρώτο του γκολ με το Κολοράντο ο νεοφερμένος Μπάριος.

Το Ντάλας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το Σολτ Λέικ, καθώς παρά το προβάδισμα στο 83’, ισοφαρίστηκε τρία λεπτά αργότερα για το τελικό 2-2. Τρίτη ισοπαλία φέτος (1-3-2) και τρίτο συνεχόμενο χωρίς τρίποντο για τους «ταύρους» που βρίσκονται στην τελευταία θέση της Δύσης. Στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας σε Σαν Χοσέ και Μινεσότα, ο τεχνικός Λούτσι Γκονζάλεζ χρησιμοποίησε το 3-4-2-1 χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε και στα δύο χωρίς να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Συνεχίζει εκτός ο σημαντικός Φερέιρα.

Αήττητοι οι «Ράπιντς» ως γηπεδούχοι στα τρία τελευταία με αντίπαλο το Ντάλας (2-1-0), 3-0 το περσινό (σκόραρε ο φορ Ρούμπιο).

Πιο πειστικά τα δείγματα του Κολοράντο, κινείται στην μετριότητα -ειδικά εκτός- το Ντάλας. Θα πάμε με τον άσσο και over 1,5 και στο να σκοράρει ο Μπάριος κόντρα στην παλιά του ομάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.10
02:00
Λος Άντζελες Γκάλαξι - Σαν Χοσέ Έρθκουέικς
Goal/goal & over 2,5 & over 7,5 κόρνερ
2.00
04:00
Κολοράντο Ράπιντς - Ντάλας
1 & over 1,5
2.05
Σκόρερ
02:00
Λος Άντζελες Γκάλαξι - Σαν Χοσέ Έρθκουέικς
Anytime scorer Γκραντσίρ (Γκάλαξι)
4.55
Σκόρερ
04:00
Κολοράντο Ράπιντς - Ντάλας
Anytime scorer Μπάριος (Κολοράντο)
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις