Σίτι έτοιμη για στέψη στο «Ντραγκάο»

Προγνωστικά

Πεπ vs Τούχελ στη μάχη των πάγκων 

Επιστρέφουμε σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά μας με το μεγάλο τελικό του Champions League. Απέχω τη τελευταία εβδομάδα με το πρόγραμμα να μη μου προσφέρει τις στοιχηματικές ευκαιρίες που ψάχνω. Αναμενόμενο να αραιώσουν οι στήλες ενόψει καλοκαιριού, αλλά γενικά εδώ θα είμαστε καθώς από μέσα Ιουνίου έχουμε ψωμί.

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό στη Πορτογαλία. Μια Σίτι που αν μη τι άλλο ήταν από τις ομάδες που περιμέναμε να πρωταγωνιστήσουν φέτος. Τρομερή δουλειά από τον Γκουαρντιόλα, που μετά τη περυσινή  κακή χρονιά φέτος πάει για ένα εντυπωσιακό τρέμπλ. Ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει και το FA Cup αν δε τον απέκλειε η σημερινή του αντίπαλος στα ημιτελικά.

Η Τσέλσι στον αντίποδα δε φαινόταν πως θα έφτανε τόσο μακριά. Ο ερχομός Τούχελ έκανε καλό στην ομάδα και τα θέλω του προπονητή, ταίριαξαν απόλυτα στο ρόστερ. Η πορεία μέχρι το τελικό σίγουρα αποτελεί υπερβαση με τα δεδομένα που ίσχυαν φέτος. Βέβαια στα αρνητικά ο χαμένος τελικός στο FA Cup απέναντι στη Λέστερ και η 4η θέση στο πρωτάθλημα. Η οποία ήρθε αποκλειστικά λόγω άλλων αποτελεσμάτων, αφού η Τσέλσι απέτυχε να κάνει ότι έπρεπε για να το καθορίσει μόνη της.

Προγνωστικά Champions League: Multicombo επί 9.00!

Στα στοιχηματικά τώρα η Σίτι είναι το καθαρό φαβορί, αν και σε τελικό θα ήθελα λίγο πιο ισορροπημένο σετ. Δικαιολογείται κάπως η διαφορά στην απόδοση, καθώς το φινάλε που πραγματοποίησε η Τσέλσι βοήθησε να ανοίξει η ψαλίδα. Βέβαια στατιστική και λοιπά δε χωράνε σε ένα τελικό. Όλοι ξέρουμε πως όποιος το θέλει περισσότερο θα το σηκώσει. Πάντως η Σίτι στα μάτια μου μοιάζει ένα σκαλί πάνω σαν ομάδα και σαν ρόστερ και σε συνολική παρουσία γενικότερα. Ο Τούχελ κάνει καλή δουλειά, αλλά μη ξεχνάμε πως η Τσέλσι έπαιζα στα “κόκκινα” μέχρι το φινάλε. Ενώ η Σίτι είχε τη δυνατότητα να προετοιμάζεται και να διαχειρίζεται καλύτερα τα παιχνίδια της.

Μία επιλογή σήμερα αποκλειστικά από το τελικό με ένα multicombo που στα μάτια μου έχει αξία αν και το ρίσκο είναι αναμενόμενο. Πάντως τα γεγονότα που επέλεξα είναι βασισμένα στη στατιστική και κυρίως στο πως θεωρώ θα κινηθεί ο τελικός.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Multicombo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
1 & over 1,5 & over 4 κόρνερ 1ου ημιχ. & Τσέλσι over 1,5 κάρτες & Σίτι over 0,5 κάρτες στο 2ο ημιχ.
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις