Στην άγονη γραμμή με 2.50

Ποντάρισμα

Καλημέρα σε όλους! Στις τελευταίες δύο στήλες, ένα γκολ μας στέρησε τη δυνατότητα να πάμε στο ταμείο. Στον τελικό του Γκντανσκ προχθές, οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1 και χάθηκε το combo, καθώς η Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε “λίγη” στο να καθαρίσει το ματς μετά την ισοφάριση. Κινδύνευσε μάλιστα στο τέλος να ηττηθεί στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Τιρπέν είχε μία φάση που θα μπορούσε να δώσει πέναλτι αλλά δεν το έκανε, ενώ ο Φρεντ δεν ξεκίνησε καν στην αναμέτρηση αν και όλα τα ρεπορτάζ τον έδιναν βασικό. 

Καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα έφτασαν στο τέλος τους, αναμένουμε πλέον τον τελικό του Champions League και στη συνέχεια στήλες θα έχουμε σχεδόν καθημερινά όταν ξεκινήσει το Euro. Βέβαια, όταν βρεθεί μία αξία σε ποντάρισμα, θα είμαστε εδώ. Όπως και σήμερα, που θα ταξιδέψουμε στην… άγονη γραμμή για ένα ρισκαδόρικο pick που αξίζει σε απόδοση. 

Ποντάρισμα: Ευνοούν το αμφίτερμα οι συνθήκες 

Μεταφερόμαστε στην… αντιστοιχηματική Λετονία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της χώρας. Εκεί όπου η τοπική ομάδα της Ρίγα, υποδέχεται την σχετικά αδύναμη Μέτα.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
18:00
Ρίγα - Μέτα
Goal/goal
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις