ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γκολ σε κάθε γωνιά της Νορβηγίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γκολ σε κάθε γωνιά της Νορβηγίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γκολ σε κάθε γωνιά της Νορβηγίας

γκολ

Προγνωστικά Νορβηγίας

God morgen kjære cubanere! Εξαιρετικά ξεκίνησε η εβδομάδα μας καθώς πέρασαν η βασική μας πρόταση με τα γκολ ημιχρόνου, το over 1,5 της Βίκινγκ και η ”βόμβα” με 17.00 (!) απόδοση του combo και συνεχίζουμε ακμαίοι. Φτωχό το στοιχηματικό κουπόνι σήμερα αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου γιατί υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση στην αγαπημένη μας Νορβηγία και έχω κάποια προγνωστικά να σας δώσω, για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε…

Προγνωστικά: Γκολ μυρίζει το ματς

Η Βίκινγκ, όπως περιμέναμε, έκανε δυνατό comeback και επιβλήθηκε με 1-3 επί της Λίλεστρομ εκτός έδρας φτάνοντας τις 2 νίκες στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Μπίαρν Μπάρντσεν πάντως δεν εφησυχάζει καθώς η ομάδα του για 4 ματς δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το 0 στα μετόπισθεν. Ως γηπεδούχος η Βίκινγκ έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την Μιοντάλεν 4 φορές και έχει απολογισμό 2-1-1 με 3/4  goal/goal και τα 2 από αυτά ήταν over 2,5.

Η Μιοντάλεν έχει κάνει θετικό ξεκίνημα ως τώρα αφού στο δεύτερο της παιχνίδι απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας με 1-1 από την Βαλερένγκα έχοντας χαμένο πέναλτι, ακυρωμένο γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας οι δύο ομάδες έχουν 5/5 goal /goal και 3/5 over 2,5. Μοναδικός απών ο Γκάουσεθ.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος έδειξε ότι έχει τσαγανό και έχει να δείξει πολλά ακόμα στη σεζόν, όπως και οι φιλοξενούμενοι. Λαμβάνοντας υπόψιν την καλή τους παράδοση στα γκολ θα τιμήσω το αμφίτερμα και over σε καλή απόδοση.

Παράδοση στο αμφίτερμα με γκολ

Άστραψε και βρόντηξε η Μόλντε στο Τρόντχαϊμ που όχι μόνο ανέτρεψε το 2-1 σε 2-3 αλλά έσπασε και ένα μεγάλο αήττητο εντός έδρας σερί που έτρεχε η Ρόζενμποργκ μέχρι εκείνο το ματς. Η μεγάλη αυτή νίκη την κράτησε 1η με 10 βαθμούς όσους και η Μπόντο Γκλιμτ, αλλά υπερτερεί με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Μόε Έρλινγκ έχει κέρδισει τους 2 εντός έδρας αγώνες που έδωσε με 0 παθητικό. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Βαλερένγκα έχει απολογισμό 4-1-0 με 4/5 goal/goal & over 2,5. Απόντες οι Έλινγκσεν, Χάραλντσεϊντ και Σιόλσταντ.

Η Βαλερένγκα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον πόντο που απέσπασε στην έδρα της Μιοντάλεν καθώς δεν έπιασε την καλή απόδοση που έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει. Η καλή παράδοση που έχει με την Μόλντε από άποψη παραγωγικότητας ισχύει και στα 5 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας, αφού έχουν 5/5 goal /goal & over 2,5.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο σκοράρισμα και στο επιθετικό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με την ευνοϊκή τους παράδοση θα τιμήσω κι εδώ το αμφίτερμα με γκολ σε τιμή διπλασιασμού και θα επιλέξω ένα ακόμα ειδικό στοίχημα.

Πληρώνει το late γκολ

Η Σάντεφιορντ πέτυχε σημαντική νίκη μέσα στη Τρόμσο με 3-1 και έδωσε μια νότα αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια, αφού στο πρώτο της ματς ήταν κακή και έχασε με 3-0 στην έδρα της από την Μιοντάλεν. Η ομάδα του Έρικ Χανς Όντεγκαρντ στις 9 φορές που υποδέχθηκε την Ρόζενμποργκ έχει 0Ν-2Ι-7Η, αρνητικότατο ρεκόρ. Άπαντες παρόντες στην αναμέτρηση.

Αν και η αισιοδοξία για μια καλή χρονιά περισσεύει στο στρατόπεδο της Ρόζενμποργκ η ήττα από την Μόλντε άφησε μια πικρία καθώς δέχθηκε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά όταν η άμυνα της ολιγώρησε δις. Μετά από την ήττα αυτή βρίσκεται 3η στην κατάταξη της Eliteserien με 8 βαθμούς και διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 13 τέρματα και μπροστάρη τον Ζαχαρίασεν με 6 γκολ. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια η ομάδα του Άγκε Χαρέϊντε έχει 5 γκολ μετά το 74ο λεπτό δείχνοντας ότι κυνηγάει κάθε ματς ως το τέλος. Απόντες οι Χένριξεν και Σάετερ.

Εκτίμηση: Πιστεύω ότι κάποια αντίσταση θα την προβάλουν οι γηπεδούχοι αλλά η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων είναι δεδομένη. Δεν θέλω να μπλέξω με σημεία γι’αυτό θα ποντάρω στο late γκολ ελπίζοντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν καλό ρυθμό ως το τέλος  μη θέλοντας να επαναληφθεί ότι και την προηγούμενη αγωνιστική στο Τρόντχαϊμ.

Μποντό από ατσάλι

Η Μπόντο Γκλιμτ χωρίς να παίξει ουσιαστικό ποδόσφαιρο χαράμισε ένα ημίχρονο στην έδρα της Μπραν χωρίς να βρει γκολ (βοήθησε και το αντίπαλο δοκάρι σε σουτ του Σολμπάκεν) ενώ στο 2ο βγήκε πιο αποφασισμένη σκόραρε, αλλά δέχθηκε λίγο πριν το τέλος την ισοφάριση, οι κιτρινόμαυροι δεν το έβαλαν κάτω, αύξησαν την πίεσή τους και με τον φονιά της, Έρικ Μπότχαϊμ, που σκόραρε για 4ο σερί παιχνίδι πήρε την μεγάλη νίκη στο 90′. Η ομάδα του Κγιέτιλ Κνούτσεν μετά την φυγή του βαρύ πυροβολικού της δεν θυμίζει σε τίποτα την εξωγήινη αρμάδα που σκόραρε δις και τρις από ημίχρονο αλλά καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής και απειλώντας κυρίως από τα γρήγορα της άκρα. Η Μπόντο Γκλιμτ από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει στα 3 έχει σκοράρει και στα 2 ημίχρονα. Τρομερή παράδοση στην έδρα της η πρωταθλήτρια καθώς στα τελευταία 18 ματς εντός έδρας έχει 17Ν-1Ι-0Η, απίστευτο κι όμως πραγματικό! Απόντες οι Μπονιφασέ και Περναμπούκο.

Η Χάουγκεσουντ έχει ξεκινήσει πολύ νωθρά τη σεζόν έχοντας δύο λευκές ισοπαλίες στο ξεκίνημα της με Σάρπσμποργκ και Στάμπαεκ αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιόσταϊν Γκρίντχαουγκ έχει δείξει προβλήματα από την έναρξη του νέου έτους με τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε με αρκετά λάθη και χαλαρότητα  στην άμυνα ενώ στην επίθεση δυσκολεύεται αρκετά να βρει το γκολ. Απών ο Νίλσεν.

Εκτίμηση: Η ψυχολογία στα ύψη για τους γηπεδούχους μετά την δύσκολη νίκη στην Μπραν αλλά με το μέρος τους είναι και η ισχυρή παράδοση της έδρας οπότε δεν νομίζω να δυσκολευτούν να κάμψουν την δυσκολία των φιλοξενούμενων. Θα ποντάρω να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα η Μπόντο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 5.16
19:00
Μπόντο Γκλιμτ - Χάουγκεσουντ
Μπόντο Γκλιμτ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.15
21:00
Μόλντε - Βαλερένγκα
Μόλντε να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.40
Μονό
19:00
Σάντεφιόρντ - Ρόζενμποργκ
Γκολ μετά το 74'
1.87
Δυάδα απόδοσης 3.75
19:00
Βίκινγκ - Μιοντάλεν
Goal/goal & over 2,5
1.83
21:00
Μόλντε - Βαλερένγκα
Goal/goal & over 2,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις