Ψάχνει το φρένο η Μπραν

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Ως πότε η Μπραν;

Η εμβόλιμη αγωνιστική για την Eliteserien αλλά και το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Τουλούζ και Ναντ για τα φετινά μπαράζ της Ligue 1 θα είναι το κυρίως πιάτο για τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης. Για πάμε λοιπόν…

Ισόπαλο και το δεύτερο φετινό παιχνίδι της Στάμπαεκ, η οποία μετά το εντός 2-2 απέναντι στην Οντ, πήρε βαθμό στην έδρα της Χάουγκεσουντ σε ένα ματς με 18 κόρνερ (!) λίγες, όμως, καθαρές φάσεις, με το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο. Σε αμφότερα φετινά παιχνίδια η ομάδα του Γιαν Γιένσον είχε παθητικό ρόλο, έδωσε την κατοχή στον αντίπαλο (61% η Οντ, 59% η Χάουγκεσουντ) και έπαιξε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ξεκίνησαν απόσβεση οι νεοφερμένοι Σάλα (ελεύθερος από Βαλερένγκα) και Σκίττε (από Μπόντο Γκλιμτ) με 2 ασίστ και 1 γκολ αντίστοιχα, ωστόσο ο Σουηδός τεχνικός περιμένει πολλά και από τους Έντβαρντσεν (6 γκολ και 5 ασίστ πέρυσι) και Κινοσίτα (5 γκολ πέρυσι).

Ακόμα να σπάσει το ρόδι η Μπραν. Έχασε κι από την Μπόντο εντός (1-2) και με 5/5 ήττες αναμενόμενα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Παρ’ όλα αυτά, δεν παίζει άσχημα η Μπραν, φτιάχνει φάσεις και βρίσκει δίχτυα ενώ έβγαλε και δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε ομάδες της πρώτης 6άδας στην περσινή Eliteserien. Δύο γκολ και μία ασίστ για τον φορ Μπάμπα που δείχνει ότι και φέτος θα ηγηθεί της επίθεσης των φιλοξενούμενων.

Το πάνω χέρι στην πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων έχει η Μπραν, καθώς στα 10 τελευταία παιχνίδια μέσα-έξω έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (2-0 το ’17, με Ομοϊχουάνφο τότε η Στάμπαεκ, 7-2-1 συνολικά). Μάλιστα, η ήττα αυτή είναι και η μοναδική στις 8 τελευταίες επισκέψεις της Μπραν στο «Νάντερουν» (4-3-1 και 3 σερί διπλά να «τρέχουν»).

Κακό το ξεκίνημα της Μπραν, αλλά σίγουρα δεν είναι ομάδα για τόσο χαμηλά και κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση. Έχει την παράδοση με το μέρος της και θεωρώ πως μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί σήμερα.

Το βελάκι δείχνει Μόλντε

Μεγάλο διπλό στο Ρόζενμποργκ η Μόλντε (2-3 με γκολ στο 87’ και στο 90’), τρίτο τρίποντο σε τέσσερα ματς (3-1-0) και μοιάζει φέτος έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή. Με «σπασμένα φρένα» ξεκίνησε η επίθεσή της, έχει σημειώσει 12 γκολ σε 4 αγωνιστικές (ήδη στα 5 γκολ ο Ομοϊχουάνφο). Μάλιστα, στα προηγούμενα εντός με Κρίστιανσουντ και Μπραν, η ομάδα του Έρλινγκ Μόε είχε συνολικά 26 τελικές, 8 σουτ εντός στόχου στο καθένα, 3 δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι.

«Ψάχνεται» ακόμα η Βαλερένγκα που παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Στο τελευταίο άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Μιοντάλεν (1-1) σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές η «Ένγκα», σε όλα τα φετινά είχε καλή κυκλοφορία στον μεσοεπιθετικό τομέα (πάνω από 80% σε ακρίβεια μεταβιβάσεων). Τα μέτρια αποτελέσματα ως τώρα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και στον παράγοντα τύχη (σε 4 αγώνες έχει ήδη 3 δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι, σε όλα πρωταγωνιστής ο Άρον Ντόνουμ, ο οποίος εύλογα κλήθηκε και στην Εθνική Νορβηγίας).

Συντριπτικά υπέρ της Μόλντε η προϊστορία ανάμεσά τους εντός «Άκερ», όπου οι «κυανόλευκοι» παραμένουν αήττητοι την τελευταία δεκαετία (9-1-0, 31-4 τα γκολ).

Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Μόλντε, σωστά δίνεται ως φαβορί απέναντι σε μια Βαλερένγκα που ψάχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Θα πάμε με τον άσσο σε συνδυασμό με το Over 1,5 γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γαλλίας: Και τώρα οι δυο τους

Κέρδισε τελικά εύκολα η Τουλούζ την Γκρενόμπλ (3-0) και προκρίθηκε στα μπαράζ της Ligue 1 όπου τελικά θα συναντήσει την Ναντ μετά την ήττα των «καναρινιών» εντός από Μονπελιέ (1-2). Διπλά παιχνίδια, το πρώτο στην έδρα των «βιολετί» όπου όπως επισημάναμε και την τελευταία φορά, είναι άκρως αποτελεσματικοί (μόλις 2 ήττες σε 21 φετινά παιχνίδια, ενώ το ματς με την Γκρενόμπλ ήταν το 11ο clean sheet εντός). Η Ναντ απ’ την άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε καλύτερο πρόσωπο ως φιλοξενούμενη, τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τρία σερί διπλά ενώ σπάνια μένει στο μηδέν επιθετικά (πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της σεζόν).

Με το μέρος της Ναντ η παράδοση με αντίπαλο την Τουλούζ, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα 11 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Ωστόσο, με γηπεδούχο την Τουλούζ, η Ναντ έχει πανηγυρίσει μόνο ένα διπλό την τελευταία δεκαετία (0-1 το ’17, αμέσως προηγούμενο το 0-4 το ’07).

Δεν χάνει εντός η Τουλούζ, καλύτερη εκτός η Ναντ και στη μέση ένα μεγάλο διακύβευμα. Εκτιμώ ότι θα δούμε τις ομάδες προσεκτικές και να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς. Ισοπαλία απλή αλλά και συνδυαστικά με αμφίσκορο, για μεγαλύτερο ρίσκο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.30
19:00
Στάμπαεκ - Μπραν
Χ2 & over 1,5
2.10
21:00
Μόλντε - Βαλερένγκα
1 & over 1,5
2.05
Σκόρερ
19:00
Στάμπαεκ - Μπραν
Anytime scorer Τέιλορ (Μπραν)
4.50
Ρίσκο
21:45
Τουλούζ - Ναντ
Χ & goal/goal
4.33
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις