Προγνωστικά με Μορένο και… Βιγιαρεάλ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στον τελικό του Europa League

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Απόψε στα προγνωστικά ασχοληθώ αποκλειστικά με τον επερχόμενο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με διπλό ποντάρισμα στην αναμέτρηση. Τυπικά γηπεδούχος η Βιγιαρεάλ στην αναμέτρηση, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι και τυπικά φιλοξενούμενη στο Γκνατσκ της Πολωνίας.

Εβδομοι τερμάτισαν στο πρωτάθλημά τους οι Ισπανοί και θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ την νέα χρονιά. Βέβαια, σε περίπτωση που κατακτήσουν το Γιουροπαλάκι, θα βρεθούν απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσουλού. Ένα παιχνίδι είναι και ότι γίνει, με την Βιγιαρεάλ να είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, παρότι έκανε εξαιρετική πορεία μέχρι τον τελικό.

Πέρασε από την Γουλβς την Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με αρκετές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, ενόψει του τελικού. Τερμάτισε δεύτερη στην βαθμολογία, πίσω από την συμπολίτισσα Σίτι και θα βρίσκεται στο επόμενο Τσουλού. Μπορεί να κλείσει την χρονιά με έναν τίτλο, κάτι που ψάχνει ο Σόλσκιερ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε.

Οι Ισπανοί για να φτάσουν στον τελικό απέκλεισαν την Σάλτσμπουργκ από την Αυστρία, την Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία, καθώς και τους Αγγλους της Αρσεναλ. Ελαφρώς πιο δύσκολο το έργο των Αγγλων, οι οποίοι άφησαν εκτός την Ρεάλ Σοσιεδάδ από την Ισπανία, την πανίσχυρη Μίλαν, την Γρανάδα (εκ νέου από Ισπανία), καθώς και την ιταλική Ρόμα στα ημιτελικά.

Τελικός με φαβορί τους Αγγλους και αουτσάιντερ τους Ισπανούς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να τα σηκώσει και πέρυσι, αλλά αυτοκτόνησε στα ημιτελικά και βγήκαν τα μαχαίρια κατά του Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός παρέμεινε και διεκδικεί φέτος ευρωπαϊκό τίτλο, έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο του πρωταθλήματος.

Βέβαια, το φαβορί αποτελεί μονάχα ένα τίτλο και δεν σημαίνει πως πάντοτε κερδίζουν τα φαβορί. Ναι μεν πανίσχυρη η Γιουνάιτεντ, αλλά η πορεία της Βιγιαρεάλ είναι εξαιρετική, με τον Μορένο να πετυχαίνει έξι γκολ και τον Αλκάθερ άλλα έξι.

Δεν χρειάζεται να γράψω κι άλλα νομίζω. Κατάκτηση Βιγιαρεάλ και σκόρερ Μορένο ποντάρω σε υπερδιπλασιασμούς. Μομέντουμ, ψυχολογία και φετινή πορεία δικαιολογούν το ποντάρισμά μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κατάκτηση Βιγιαρέαλ
2.85
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Anytime σκόρερ Ζ. Μορένο
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις