Γκολ, σκόρερ και μακροχρόνιο

Προβλέψεις Τετάρτης

Προβλέψεις Τετάρτης: Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Θετικό το κλείσιμο της Κυριακής, αφού η βασική επιλογή μας με την νίκη της Μίλαν πέρασε και καλοπλήρωσε. Μας τα χάλασε η Νάπολι που αυτοκτόνησε στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς, δεν σκόραρε από νωρίς και το τελικό 1-1 την άφησε εκτός Champions League. Επανερχόμαστε σήμερα με προβλέψεις Τετάρτης, για την τελευταία ίσως μέρα που έχει ψωμί το κουπόνι για την φετινή σεζόν, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη του Euro. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τελικό Europa League και με μπαράζ στην Ελλάδα.

Προβλέψεις Τετάρτης με τελικό Europa League

Είναι το ματς της ημέρας και θα ξεκινήσουμε με αυτό στις προβλέψεις Τετάρτης. Στο στάδιο «Μιένσκι» στο Γκντανσκ, θα πραγματοποιηθεί εφέτος τελικός του Europa League, με φιναλίστ τις Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ζευγάρι αναμετράται απόψε. Η Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι, του μετρ των τελικών του Europa League, πραγματοποίησε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Ισπανίας, τερματίζοντας 7η και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και φαίνεται πως με τον Έμερι στον πάγκο της μπορεί να ξαναγίνει εκείνη η Βιγιαρεάλ του πρόσφατου παρελθόντος. Στον όμιλο του Europa League, άφησε πίσω της τις  Σίβασπορ, Κάραμπαγκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στην συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά τις Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Άρσεναλ. Διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, με ποιοτικούς παίκτες και είναι πολύ δυνατή μπροστά.

Η τυπικά φιλοξενούμενη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θεωρούνταν από πολλούς φαβορί όχι μόνο για την παρουσία της στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου, από την στιγμή που αποκλείστηκε ως τρίτη από τον όμιλο της στο Champions League. Η χρονιά δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για τους «κόκκινους διαβόλους», αφού μέχρι τα Χριστούγεννα η πορεία τους ήταν αρκετά ασταθής. Από τον Γενάρη και μετά η ομάδα του Σόλσκιερ έστρωσε και κατάφερε να τερματίσει εύκολα στην 2η θεση της Πρεμιερ Λιγκ και να βρεθεί στον τελικό του Europa League. Ο όμιλός της στο Champions League, αποτελούνταν από Παρί, Λειψία και Μπασάκσεχιρ, στον οποίο τερμάτισε 3η. Μετέπειτα, στο Europa απέκλεισε τις Σοσιεδάδ, Γρανάδα και Ρόμα. Σε καλή φόρμα βρίσκεται ο Καβάνι που σκοράρει συχνά και πρόσφατα στο ματς με την Φούλαμ πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα.  Επιστρέφει στον τελικό της διοργάνωσης, μετά το 2017 και την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στον Άγιαξ.

Γκολ, σκόρερ και μακροχρόνιο

Και οι δύο ομάδες, έχουν πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Εύλογο είναι ότι η βασική επιλογή θα είναι το αμφίτερμα σε απόδοση 1.90. Οι επιθετικές τους αρετές, πιστεύω πως θα μας δικαιώσουν. Το σημείο επιλέγω να το αποφύγω. Θα πάω σε ένα ειδικό με anytime σκόρερ τον φορμαρισμένο Καβάνι σε απόδοση 2.60.

Σφιχτά στο 1.87 

Φεύγουμε από τον τελικό και πάμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Μπαράζ ανόδου στην όμορφη Ελλάδα μας. Για 2η σερί χρονιά στα μπαράζ η ομάδα της Ξάνθης, αυτή την φορά ως η 2η της Super League 2, απέναντι στον προτελευταίο της «μεγάλης» κατηγορίας, Παναιτωλικό. Με το γκολ του Έμπερτ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΑΟΞ, πήρε την νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Τελευταίο εμπόδιο για την επάνοδο των «Ακριτών» στην 1η κατηγορία ο Παναιτωλικός. Πλήρωσε την ήττα από τον Εργοτέλη, πριν από δύο αγωνιστικές και έτσι έμεινε στο -2 από τον Ιωνικό που προβιβάστηκε απευθείας. Πλέον διεκδικεί την άνοδο, που από την αρχή της χρονιάς ήταν ο στόχος, μέσω των μπαράζ και θέλει εκμεταλλευτεί την έδρα της ενόψει του επαναληπτικού στο Αγρίνιο την Κυριακή.

Τερμάτισε στην προτελευταία θέση και έχει ακόμα μια ευκαιρία για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο στόχος βέβαια εξ αρχής ήταν να έχει μια άνετη χρονιά, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη και η ομάδα του Αγρινίου μπήκε σε περιπέτειες από τις οποίες καλείται να βγει, μένοντας στην κατηγορία. Η ομάδα του Δέλλα, διαθέτει ένα καλό ρόστερ και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί σε αυτούς τους διπλούς αγώνες κόντρα στην Ξάνθη.  Στο τελευταίο ματς κόντρα στον ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, όμως η ζημιά είχε γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν έχασε εντός έδρας από τον Ατρόμητο με 3-1 και μαζί τις ελπίδες του για απευθείας παραμονή.

Γκολ, σκόρερ και μακροχρόνιο

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δούμε και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Αυτοσκοπός και για τις δύο ομάδες είναι τα «μεγάλα σαλόνια». Για την Ξάνθη η άνοδος και για τον Παναιτωλικό η παραμονή. Πιστεύω σε κλειστή αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να θέλουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους σε πρώτο βαθμό. Η ισοπαλία στα πρώτα 45’ λεπτά μου φαίνεται πολύ πιθανό σενάριο σε απόδοση 1.87. Και μια μακροχρόνια επιλογή ως ρίσκο, είναι η άνοδος της Ξάνθης σε απόδοση 2.35. Πιστεύω πως από τις δύο μάχες οι «Ακρίτες» θα βγουν κερδισμένοι και θα επιστρέψουν στη SL1.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Goal/goal
1.90
Ειδικό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Anytime scorer Καβάνι
2.60
Δυάδα απόδοσης 3.55
15:30
Ξάνθη - Παναιτωλικός
Χ ημίχρονο
1.87
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Goal/goal
1.90
Μακροχρόνιο
15:30
Ξάνθη - Παναιτωλικός
Προβιβασμός: Ξάνθη
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις