Απόψε θα μιλήσει ο ψηλός

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA και ισοφάριση

Καλησπέρα με προγνωστικά NBA στην παρέα του koubanezos.gr, φωτιά έχουν πάρει από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια τα πλει-  οφ, τσαμπουκάδες μεταξύ παιχτών, μάχες σώμα με σώμα, καθοριστικά καλάθια στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά και εκπλήξεις έχουμε μέχρι στιγμής. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Σήμερα στα προγνωστικά NBA  θα ασχοληθώ με το παιχνίδι των Ντένβερ Νάγκετς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλειζερς με ώρα έναρξης στις 05:00. Πρόκειται για μια από τις πιο αμφίρροπες σειρές, δυο ομάδες αρκετά δυνατές που έχουν στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Δυστυχώς για εμάς τους λάτρεις του αθλήματος, ένας εκ των Γιοκιτς ή Λιλαρντ πρέπει να πάει νωρίς για διακοπές. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα γίνει μεγάλη μάχη που ίσως κριθεί και στο 7ο παιχνίδι. 

Πριν δύο βράδια το Πόρτλαντ κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα, να κάνει το μπρέικ και να προηγείται αυτή την στιγμή με 0-1. Η αλήθεια είναι ότι το κακό για τους Ναγκετς είναι, ότι τώρα που παίζονται οι κόποι μια χρονιάς τους, έχουν κάτσει τραυματισμοί. Η μεγαλύτερη απώλεια όλων φυσικά είναι ο Τζαμαλ Μάρεϊ. Ο άνθρωπος που συμπληρώνει τον Γιοκιτς και μαζί πέτυχαν πέρυσι δυο αδιανόητες ανατροπές από 3-1. 

Ίσως στο τέλος της σειράς αυτής, η απουσία του στοιχίσει αρκετά και είναι η αιτία αποκλεισμού. Εκτός από τον Μάρεϊ σημαντικές είναι  οι απουσίες του Ντοζιερ και του Μπαρτον. Πρόκειται για παίχτες που έρχονται από τον πάγκο και προσφέρουν σημαντικές βοήθειες. 

Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι παρά τις απουσίες τους θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και να φέρουν την σειρά στο 1-1. Είναι αρκετά κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, διότι αν σπάσουν για δεύτερη φορά την έδρα οι Μπλειζερς, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να επιστρέψουν οι Νάγκετς με τις απουσίες που έχουν. Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιοκιτς και θεωρώ ότι σήμερα θα το καθαρίσει ο ψηλός και θα μας πληρώσει τον άσσο στο 1.90. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
05:00
Ντένβερ Νάγκετς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλειζερς
1
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις