Προγνωστικά BBL: Καθαρίζει την μπουγάδα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια στα προγνωστικά μπάσκετ με BBL και στην αναμέτρηση μεταξύ της Μπάμπεργκ με την Λούντβιγκσμπουργκ.

Χτυπήσαμε φλέβα την Κυριακή, καθώς η Μπάμπεργκ μάς δικαίωσε – και πολύ εύκολα μάλιστα, αφού κέρδισε την Λούντβιγκσμπουργκ με
96-60!
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάμπεργκ – Λούντβιγκσμπουργκ

Οι φιλοξενούμενοι από τα μισά της δεύτερης περιόδου έδειχναν να σκέφτονται το σημερινό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κάνουν εκτεταμένο ροτέισον και η διαφορά να ξεφύγει. Ενδεικτικό είναι ότι η Μπάμπεργκ κέρδιζε 60-35 στο ημίχρονο και αν οι επιθέσεις δεν είχαν σιγήσει στην τέταρτη περίοδο, τότε θα βλέπαμε σκορ με χαρακτηριστικά… NBA. Κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν οι Φίλερ, Βιτάλι και Σένγκφέλντερ, όπου πέτυχαν από 14 πόντους έκαστος. Από την άλλη, για τους ηττημένους δεν έκανε κάποιος τη διαφορά, καθώς ο χρόνος μοιράστηκε σε όλους τους παίκτες. Ενδεικτικό γεγονός ότι μόλις δύο παίκτες πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Ντάρντεν, Πόλας Μπαρτόλο).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Εκτίμηση: Πληγώθηκε ο εγωισμός της Λούντβιγκσμπουργκ μετά τη βαριά ήττα. Ο εξαιρετικός προπονητής της, Τζον Πάτρικ, προέβλεψε κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτό που έγινε και έδωσε στην αναμέτρηση χαρακτήρα… προπόνησης. Από την άλλη, η Μπάμπεργκ πρέπει να παλέψει πιο πολύ αν θέλει να πάει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι. Όμως, θεωρούμε ότι δεν μπορεί να έχουν δεύτερο σερί καταπληκτικό βράδυ τρεις παίκτες της. Σε συνδυασμό με την αναμφίβολη ποιότητα που έχει η Λούντβιγκσμπουργκ, για τα αποψινά προγνωστικά μπάσκετ θα ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Μονό
19:30
Μπάμπεργκ - Λούντβιγκσμπουργκ
2
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις