Προγνωστικά BBL: Hρθε η ώρα για νίκη γοήτρου

Προγνωστικά BBL

Προγνωστικά BBL

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σήμερα συνεχίζουμε με προγνωστικά BBL.

Προγνωστικά BBL: Aμβούργο Τάουερς – Άλμπα Βερολίνου

Η Άλμπα πήρε και πάλι τη νίκη απέναντι στους Τάουερς με σκορ 95-83 και έκανε το 2-0 στη σειρά. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Αμβούργου καθώς ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 33′ (73-70). Εκείνη τη στιγμή μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο ο Ιταλός γκαρντ της Άλμπα, Σιμόνε Φοντέκιο, και με διαδοχικούς πόντους έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι για break. Ο Ιταλός ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 13 πόντους. Εξαιρετικοί επίσης οι Πέιτον Σίβα και Μάρκους Έρικσον με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη, οι Τάουερς κρατάνε την προσπάθεια που έκαναν για τη νίκη και την εκπληκτική εμφάνιση του T.Τζ. Σόρτς, ο οποίος είχε 27πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Εκτίμηση: Οι Τάουερς έχουν εξαιρετικό σύνολο και σίγουρα δεν αξίζουν να ….’’σκουπιστούν’’. Έδειξαν χαρακτήρα, ειδικά στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Όπλο της είναι η άμυνά της κάτι που δεν το έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Εντός έδρας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να πάρει έστω μία νίκη και να κλείσει φανταστικά μία ήδη πετυχημένη χρονιά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Τάουερς - Άλμπα
1 (+8,5)
2.00
Μονό
19:00
Τάουερς - Άλμπα
Περιθώριο νίκης 1-5 πόντοι
3.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις