Γερμανική δυάδα διπλασιασμού

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Γερμανική δυάδα διπλασιασμού 

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια στα play offs και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε και πάλι με την γερμανική BBL.

Μέρλινς – Μπάγερν

Οι Μέρλινς πάλεψαν πολύ, αλλά ο Ντ.Τζ. Σίλει είχε άλλη άποψη και με τους 33 πόντους που πέτυχε έγειρε τη πλάστιγγα υπέρ της Μπάγερν και ηττήθηκαν με 83-79. Η Μπάγερν έφτασε να προηγείται ακόμη και με 13 πόντους διαφορά. Δεν υπάρχουν απουσίες από τις δύο ομάδες.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Μπάμπεργκ – Λούντβιγκσμπουργκ

Η απόλυτη αυτοκτονία για τη Μπάμπεργκ. Κέρδιζε με 83-77 1:20 πριν το φινάλε όμως δέχθηκε ένα σερί 9-0 και ηττήθηκε με 86-83. Για την Λούντβιγκσμπουργκ τρομερό παιχνίδι έκαναν οι Μακλιν και Χουλς με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη, η τριάδα Κράβις, Σενγκφέλντερ και Όγκμπε ήταν εξαιρετική για την Μπάμπεργκ καθώς πέτυχαν μαζί 47πόντους.

Εκτίμηση δυάδας: Η ανώτερη Μπάγερν θα πάει υποψιασμένη στο Κάρλσχάιμ και θεωρούμε πως θα κερδίσει. Στην δεύτερη αναμέτρηση η Μπάμπεργκ έδειξε πως απόντος του πρώτου σκόρερ της Χαλ έβγαλε αντίδραση κι μπορεί να πάρει τη νίκη κι χωρίς αυτόν. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία δυάδα καθαρής νίκης της Μπάγερν και νίκης της Μπάμπεργκ με χάντικαπ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.13
16:00
Mπάμπεργκ - Λούντβιγκσμπουργκ
1 (+9,5)
1.47
19:00
Μέρλινς - Μπάγερν
2
1.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις