Ημιτελικός πράξη τρίτη

Προγνωστικά Basket League

Προγνωστικά Basket League στο ΟΑΚΑ

Πανηγυρική διάψευση της στήλης στον προχθεσινό αγώνα. Σίγουρα επιβεβαιώθηκε το ψηλό σκορ, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να κάνει το 2-0. Σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά Basket League στον τρίτο αγώνα της σειράς με τυπικά γηπεδούχους τους “πράσινους”.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Τι ήταν όμως αυτό που είδαμε στο ΟΑΚΑ προχθές. Όπως ανέλυσα και προχθές, η στατιστική λέει συχνά την αλήθεια. Δεν ήταν οι βολές το πρόβλημα. Όμως η ΑΕΚ ανέδειξε το πρόβλημα το Παναθηναϊκού στη δημιουργία. Η Ένωση είχε 17 ασίστ έναντι 10 του “τριφυλλιού”. Η δεύτερη στατιστική κατηγορία ήταν τα ριμπάουντ με τον Παναθηναϊκό να υπολείπεται κατά 6, παρά τα ψηλότερα σχήματα στο παρκέ. Σαν να μην έφταναν αυτά, η ΑΕΚ σούταρε με 71,4% στα δίποντα και 45,5% στα τρίποντα, τη στιγμή που τα αντίστοιχα ποσοστά του Παναθηναϊκού ήταν 52,3% και 26,9%.

Όλα αυτά συνέβαιναν τη στιγμή που ο Κάτας έκανε ίσως το χειρότερό του κοουτσάρισμα στον πάγκο της ομάδας. Ταυτόχρονα από την άλλη μεριά του παρκέ, Μέικον και Γκίκας σούταραν εξαιρετικά, βάζοντας σουτ ψυχολογίας σε κρίσιμα σημεία. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε για ακόμη μια φορά στον αρχηγό του και το Σαντ Ρος, με τον Χεζόνια να είναι άφαντος.

Ίσως οι “πράσινοι” να υποτίμησαν την ΑΕΚ. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζει το κατόρθωμα της Ένωσης, η οποία δήλωσε παρούσα στη σειρά, πετυχαίνοντας 92 πόντους. Η ταπεινή μου άποψη είναι πως οι βαρύγδουπες δηλώσεις που δυναμιτίζουν τη σειρά, μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην ΑΕΚ. Έχει περισσότερες πιθανότητες όταν “κοιμίζει” τον Παναθηναϊκό, παρά… πληγώνοντας ένα “θηρίο”.

Εκτίμηση: Κάθε παιχνίδι φαίνεται διαφορετικό σ’ αυτή τη σειρά. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει και θα το κάνει από το πρώτο λεπτό. Στα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ σκόραρε στο ημίχρονο 44, 43, 50, 45 και 47 πόντους. Το ίδιο δυνατά θα μπει και απόψε για να πάρει τη νίκη που ίσως πάρει διαστάσεις διψήφιας διαφοράς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
1 (-4,5) & Παναθηναϊκός over 40,5 ημίχ. / over 78,5 τελ.
2.05
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
1 (-13,5)
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις