Φινάλε με τα γκολ στο προσκήνιο

Προγνωστικά

Προγνωστικά Premier League: Δυνατό φινάλε η Άρσεναλ, δε χαμπαριάζει η Μπράιτον

Κυριακή σήμερα με ίσως το τελευταίο μεγάλο κουπόνι μας, αφού τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ρίχνουν αυλαία. Τελευταία αγωνιστική στο νησί και φυσικά από ´κει θα έχουμε προγνωστικά, με τα γκολ στο προσκήνιο.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Άρσεναλ – Μπράιτον. Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασε η Άρσεναλ μετά την αγχωτική επικράτηση απέναντι στη Πάλας. Μπορεί να ανέβει 7η εάν νικήσουν οι Λέστερ και Σίτι και φυσικά πάρει και αυτή το τρίποντο. Η Μπράιτον σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος επικράτησε με ανατροπή απέναντι στη Σίτι με 3-2.

Στοιχηματικά δε μπορώ να δεχτώ τον άσσο της Άρσεναλ τόσο χαμηλά. Αποδεδειγμένα η Μπράιτον παίζει καλή μπάλα ανεξαρτήτως απουσιών και αντιπάλου. Επίσης η παράδοση κόντρα στους «κανονιέρηδες» είναι θετική. Έχουν αρκετές κομβικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, αλλά απέναντι σε αυτή την άμυνα σίγουρα θα βρουν τις στιγμές τους. Η Άρσεναλ έρχεται σε καλό μομέντουμ, οπότε τα γκολ εκατέρωθεν μου φαίνονται τίμια επιλογή.

Ασταμάτητη η αρμάδα του Μπιέλσα, για το γόητρο η Μπρόμιτς 

Η Λιντς υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι. Η αρμάδα του Μπιέλσα πραγματοποιεί εξαιρετικό φινάλε και δε χαρίζεται σε κανέναν. Η Μπρόμιτς δε τα κατάφερε ακόμη μια φορά στη μεγάλη κατηγορία, οπότε μόνο το γόητρο έχει απομείνει. Σαφές φαβορί η Λίντς που από τις ορέξεις της εξαρτάται το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα όμορφο ματς, καθώς επιθετικά έχουν δυνατότητες. Η άμυνα ήταν το μεγάλο αγκάθι φέτος, που ακόμα και ο Άλαρνταϊς δεν κατάφερε να συμμμορφώσει. Συνοπτικά, γκολ εκατέρωθεν βλέπω καθαρά λόγω φινάλε, με τη Λιντς να βγαίνει νικήτρια. 

Προγνωστικά League Two: Σφραγίζει πρόκριση η Νιούπορτ 

Η Φόρεστ Γκριν υποδέχεται τη Νιούπορτ στον επαναληπτικό του 2-0 της Τρίτης. Σαφώς ανώτερο το σύνολο του Φλιν, δικαιότατο το 2-0 με το σκορ να μπορούσε να είχε ανέβει και ψηλότερα. Η Φόρεστ κατέβηκε πολύ παθητικά στο πρώτο παιχνίδι και το πλήρωσε. Πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα σήμερα εάν θέλει να διεκδικήσει έστω θετικό αποτέλεσμα.

Στοιχηματικά οι μπουκ στηρίζουν οριακά Φόρεστ, αλλά τα έχω πει, στη μάχη των πάγκων δεν υπάρχει σύγκριση. Λογικά η Φόρεστ θα πιέσει, αλλά η Νιούπορτ είναι τρομερά δουλεμένη ομάδα για να χάσει τη πρόκριση. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν το παιχνίδι, οπότε κάλυψη στους φιλοξενούμενους σε συνδυασμό με γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
18:00
Άρσεναλ - Μπράιτον
Goal/goal & over 2,5
2.12
Combo
18:00
Λιντς - Γουέστ Μπρομ
1 & goal/goal
2.40
Combo
20:30
Φόρεστ Γκριν - Νιούπορτ
Χ2 & over 1,5
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις