Με τον μυαλό στον τελικό η Μάντσεστερ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στην Αγγλία, εκεί όπου η Γουλβς υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα γκέιμ χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες.

Για τους γηπεδούχους, δεν έχει καμία σημασία ούτε η δωδέκατη θέση, αλλά ούτε και η δέκατη πέμπτη που ενδέχεται να τερματίσουν. Η ομάδα από το Μάντσεστερ είναι σίγουρα δεύτερη και σκέφτεται ήδη τον τελικό από το Γιουροπαλάκι. Εδειξε άλλωστε πως το μυαλό της είναι αλλού, δίνοντας και τον βαθμό της ισοπαλίας στην Φούλαμ την Τρίτη.

Πιθανώς και με αλλαγές οι δύο ομάδες, θα βγάλουν την ενενηντάλεπτη αγγαρεία και θα πάρει η καθεμιά τον δρόμο της. Οι μεν θα φύγουν διακοπές, οι δε θα προετοιμαστούν για το παιχνίδι κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Σας τα είπα καλά; Ετσι ελπίζω και βλέπω το χηνάριον στο 3.60, το οποίο φυσικά και θα αποτελέσει την επιλογή στα προγνωστικά μου. Αν θέλετε και περισσότερο ρίσκο στο ποντάρισμά σας, καλό και το χηνάριον σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ
3.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις