Στέψη, Ευρώπη και υποβιβασμός…

προγνωστικά στοιχήματος

Αυτά θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος της Laliga. Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική, η οποία διεξάγεται σε τρείς δόσεις! Χθες έγινε η αρχή με το παιχνίδι Λεβάντε – Κάντιθ που έληξε με ένα χορταστικό 2-2, σήμερα το κυρίως πιάτο με τα παιχνίδια που αφορούν τίτλο, Ευρώπη και παραμονή και αύριο τελειώνει με τις αναμετρήσεις Γρανάδα – Χετάφε και Σεβίλλη – Αλαβές , για τηλεοπτικούς λόγους. Χωρίς πολύ καθυστέρηση πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος Laliga – Τα σενάρια τίτλου

Μετά την νίκη – θρίλερ της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Οσασούνα, όπου βρέθηκε να χάνει στο 75ο λεπτό, αλλά νίκησε με ανατροπή με τα γκολ των Ρενάν Λοντί και Σουάρεζ, η Ατλέτικο θέλει μια απλή νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Για να το κάνει αυτό πρέπει να κερδίσει την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας. Μια Βαγιαδολίδ που όμως καίγεται για την νίκη, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής. Η Ατλέτικο κερδίζει τον τίτλο με ισοπαλία ή ακόμα και με ήττα, αν στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ ,η άσπονδη συμπολίτισσα φέρει είτε ισοπαλία είτε ήττα.

Η Βιγιαρεάλ που κοντράρει τους Μαδριλένους, έχει κλειδώσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή για του χρόνου, άλλο όμως προκριματικά Conference που έχει τώρα ως 7η και άλλο απευθείας όμιλοι Europa! Ίσως και όμιλοι Champions League, αλλά αργότερα αυτό το θέμα. Πολύ ραδιόφωνο θα πέσει και ένα ενδεχόμενο γκολ θα χαλαρώσει κάποιους και θα αγχώσει άλλους. Θεωρώ δύσκολο εδώ που φτάσαμε να χάσει την κούπα η Ατλέτικο, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, τόσα έχουν δει τα μάτια μου! Θα ποντάρω σε κάτι λογικό, για εμένα, στα γκολ. Ασιατικό over 2 στην Βαγιαδολίδ και απλό over 2,5 στην Μαδρίτη, μια εξέλιξη που την θεωρώ αρκετά πιθανή.

Για την Ευρώπη

Η Βιγιαρεάλ, όπως προανέφερα θέλει την νίκη για να ξέρει που ακριβώς θα παίζει στην Ευρώπη. Έχει και τον τελικό του Europa να σκέφτεται σε λίγες μέρες, αλλά τώρα προέχει να παλέψει για κάτι καλύτερο μέσω του πρωταθλήματος. Για να το καταφέρει πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπέτις ή την Σοσιεδάδ. Η Μπέτις παίζει εκτός με την αδιάφορη Θέλτα, που έκανε σπουδαίο διπλό μέσα στην Μπαρτσελόνα με ανατροπή και η Σοσιεδάδ παίζει και αυτή εκτός με την επίσης αδιάφορη Οσασούνα. Και εδώ μια δυάδα θα ποντάρω, στο διπλό της Σοσιεδάδ, δεν την έχω ικανή να πετάξει ότι κέρδισε με τόσο κόπο και ιδρώτα και στο over 2,5 στον αγώνα του Μπαλαίδο,ς καθώς περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, τόσο από την Θέλτα όσο και από την Μπέτις.

Και ο υποβιβασμός…

Η Βαγιαδολίδ παίζει με την Ατλέτικο και θέλει νίκη δική της και ήττες από Έλτσε και Ουέσκα

Η Εϊμπάρ παίζει με την Μπαρτσελόνα και θέλει νίκη δική της και ήττες από Βαγιαδολίδ, Έλτσε και Ουέσκα.

Η Έλτσε παίζει εντός με την Μπιλμπάο και θέλει νίκη και ήττα ή ισοπαλία της Ουέσκα ή σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει μόνο ήττα της Ουέσκα, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση υποβιβάζεται.

Η Ουέσκα παίζει εντός με την Βαλένθια, που είναι αδιάφορη, και θέλει νίκη και δεν την ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, περιμένει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τις αντιπάλους της, καθώς υπερτερεί στις ισοβαθμίες.

Το παιχνίδι πρακτικά θα παιχτεί μεταξύ Έλτσε και Ουέσκα και θα ποντάρω στις νίκες στους, με αρκετό ρίσκο, γιατί πιστεύω πως όποια και να πέσει θα θελήσει να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την κατηγορία.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, τρεις δυάδες για όλα τα γούστα. Καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.10
19:00
Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Over 2 AH
1.45
19:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
Over 2,5
1.45
Δυάδα απόδοσης 2.45
19:00
Οσασούνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
2
1.57
19:00
Θέλτα - Μπέτις
Over 2.5
1.57
Δυάδα απόδοσης 3.30
19:00
Έλτσε - Αθλέτικ Μπιλμπάο
1
2.00
19:00
Ουέσκα - Βαλένθια
1
1.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις