Ρίσκο σε ΟΑΚΑ και Ισπανία

Ειδικά στοιχήματα

Eιδικά στοιχήματα σε ΟΑΚΑ και Iσπανία

Καλημέρα στην παρέα! Άλλο ένα ειδικό στοίχημα πέρασε στην προηγούμενη στήλη μας, με το πέναλτι στο Μπρόμιτς να υποδεικνύεται μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της σεζόν στα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε εκ των πραγμάτων οι στοιχηματικές ευκαιρίες προσωπικά για μένα είναι λιγοστές. Συνεχίζω με φουλ ρίσκο και απόψε, μόνο με ειδικά στοιχήματα από La Liga, αλλά και τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. 

Ειδικά στοιχήματα: Τελικός γοήτρου και… απαντήσεων στο ΟΑΚΑ 

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα σε μία πολύ καλή σεζόν, κάνοντας το νταμπλ και επικυρώνοντας την κυριαρχία του εντός συνόρων. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο που εκ των πραγμάτων θα καταστήσει το 2021 ως πετυχημένο για την ομάδα του Γκαρσία. Άκρως αμφίρροπο ματς αναμένεται, δύσκολο σε εκτίμηση. Ίσως έχει τύχη το αμφίτερμα, αλλά θα πάω σε ρίσκο για να δούμε με ένα ενδιαφέρον παραπάνω τον τελικό, ως ουδέτεροι.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Ρίσκο
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Να κριθεί στα πέναλτι
6.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις