Ρεάλ – Βιγιαρεάλ στο… 4.80

Προγνωστικά

Καλημέρα στους αναγνώστες και στις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τελευταίο Σουκού με προγνωστικά σε γεμάτο πρόγκραμ και μετά νέκρα μέχρι το Γιούρο του Ιουνίου.

Ξεκινουά σήμερα Σάββατο από την Μαδρίτη, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ και θέλει μόνο την νίκη για να μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα η Ατλέτικο θα παίζει στην έδρα της Βαγιαδολίδ, ελπίζοντας πως θα στραβοπατήσει.

Οι φιλοξενούμενοι μόνο αδιάφοροι δεν ταξιδεύουν στην Μαδρίτη. Βρίσκονται στην έβδομη θέση και παίρνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά με νίκη και δώρα από τις Μπέτις και Ρεάλ Σοσιεδάδ, μπορεί να βρεθεί στην πέμπτη θέση. Με ισοπαλία στο προπονητικό της Ρεάλ και ήττα της Μπέτις, θα βρίσκεται στην έκτη θέση. Οσο πιο πάνω, τόσο και το καλύτερο, έχοντας στο μυαλό της ήδη και τον τελικό από το Γιουροπαλάκι κόντρα στην Μάντσεστερ την Γιουνάιτεντ.

Στο διά ταύτα του αγώνα τώρα. Με άγχος και οι δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν ανοιχτούς στόχους μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα έχει σκοπιμότητες η αναμέτρηση. Βλέπω το χηνάριον στο 4.80 και το κρατάω για τα προγνωστικά μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
Χ
4.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις