Δυάδα με φάουλ και το 12.50 που μπορεί να πληρώσει!

Στοίχημα

Στοίχημα με φάουλ και κάρτες

Καλησπέρα σας. Κατεβάσαμε ρυθμούς στη στήλη διότι τα πρωταθλήματα τελειώνουν και σε 10 μέρες θα μπούμε δυναμικά με Euro όπου θα σας δίνουμε πλήρως ρεπορτάζ και σημεία μόνο εδώ στο koubanezos.gr. Σήμερα, επικεντρωνόμαστε σε μία δυάδα με στοίχημα φάουλ καθώς και ένα συνδυαστικό καρτών από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Στοίχημα φάουλ: Θα πέσουν κορμιά στο ΟΑΚΑ!

Στον τελικό κυπέλλου της χώρας μας περιμένω δυνατό παιχνίδι καθώς καμία ομάδα δε θέλει να το χάσει. Οι οπαδοί των δύο ομάδων το θέλουν πολύ αν και δε θα βρίσκονται στο γήπεδο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους και επιλέγουμε στοίχημα φάουλ από αυτό το παιχνίδι. Επιλέγω το over 16,5 φάουλ του ΠΑΟΚ καθώς υστερεί ποιοτικά και θα πρέπει να κάνει φάουλ. Ειδικά αν προηγηθεί το σημείο είναι value. Θα πήγαινα στο σύνολο φάουλ, αλλά δεν με ικανοποιεί το 1.65 αν και το όριο είναι μικρό. Ο Ολλανδός Μακέλι που σφυρίζει είναι κατηγορίας Elite. Ωστόσο, δε διστάζει να σφυρίξει αρκετά φάουλ, καθώς σε 3 προηγούμενες επισκέψεις του στη χώρα μας για να διευθύνει κάποιο ματς, τις 2 από αυτές είχε πολύ παραπάνω από το σημερινό συνολικό όριο.

Στη συνέχεια, επιλέγω ένα παιχνίδι από Ισπανία που καίει ώστε να ποντάρουμε στο στοίχημα φάουλ. Αυτό μεταξύ της Βαγιαδολίδ και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες καίγονται καθώς η μεν Ατλέτικο θέλει νίκη για να είναι άνετη με τον τίτλο του πρωταθλήματος, η δε Βαγιαδολίδ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις (λιγοστές) ελπίδες παραμονής της. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 13,45 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 12,73. Ο “ρεφ” σφυρίζει 30 φάουλ ανά παιχνίδι. Οι μέσοι όροι δεν είναι ενθαρρυντικοί για την επιλογή του over 28,5 όπου θα επιλέξουμε, ωστόσο το γεγονός πως οι δύο ομάδες πάνε μόνο για τη νίκη και ο διαιτητής σφυρίζει πολύ με οδηγεί στην επιλογή μου.

Combo καρτών στον τελικό!

Τέλος κλείνω με ένα ειδικό από τον τελικό. Θα επιλέξω το να δεχτούν κάρτα ο Χολέμπας και ο Κρέσπο από τον τελικό του ΟΑΚΑ σε απόδοση 12.50. Ο Χολέμπας θα ξεκινήσει βασικός και πιθανότατα θα βγάλει 90λεπτο. Είναι τσαμπουκάς, κάνει δυνατά μαρκαρίσματα και χώνεται και στους μικροκαβγάδες. Από την άλλη ο Κρέσπο δε δέχεται τόσες πολλές κάρτες, ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό και ίσως δε πατάει τόσο καλά. Αυτό ίσως τον οδηγήσει σε φάουλ σκληρά και όχι καθαρό μυαλό. Θεωρώ ότι έχει τις προοπτικές να μας χαρίσει μία κάρτα. Κάλλιστα μπορεί να παίξει όλο το 90λεπτο.

Καλή επιτυχία.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 3.27
19:00
Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Οver 28,5 φάουλ
1.87
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Οver 16,5 φάουλ ΠΑΟΚ
1.75
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Να δεχτούν κάρτα: Κρέσπο & Χολέμπας
12.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις