Μισή νίκη η pole στο Μονακό

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα κριθεί στο νήμα

Πέμπτος αγώνας φέτος για το πρωτάθλημα της F1 με το -πάντα εντυπωσιακό- Γκραν Πρι του Μονακό. Σε μια χρονιά που δείχνει έως τώρα πολύ μικρές διαφορές μεταξύ των κορυφαίων μονοθεσίων, στην ούτως ή άλλως αμφίρροπη πίστα του Πριγκιπάτου, οι κατατακτήριες του Σαββάτου αναμένονται με μεγάλη αγωνία. Επομένως η σημερινή στήλη θα επικεντρωθεί στην μάχη της pole position για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Η πίστα του Πριγκιπάτου είναι η πιο μικρή του πρωταθλήματος (μόλις 3,3 χιλιόμετρα ο γύρος) με τις διαφορές στους χρόνους των οδηγών να είναι κατεξοχήν πολύ κοντά. Tα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και στις ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτης, όπου φάνηκε Ρεντ Μπουλ – Μερσεντέζ να είναι πολύ κοντά, τα Φερράρι να έχουν εξαιρετικό ρυθμό στα ελεύθερα δοκιμαστικά 2, ενώ είδαμε και οδηγούς σε ορισμένες περιπτώσεις να σημειώνουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο γύρου.

Τα προσπεράσματα είναι σχεδόν απίθανα στο Μονακό, επομένως έχει μεγάλη σημασία η θέση εκκίνησης. Προβλέπω μάχη χιλιοστών για την pole position, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή να είναι η διαφορά των δύο πρώτων μικρότερη του ενός δεκάτου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Γκραν Πρι Μονακό - Κατατακτήριες
Διαφορά νίκης κατατακτήριων: Under 0,1 δευτερόλεπτα
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις