ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Οι προβολείς σε Βερολίνο και Μαρούσι

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Οι προβολείς σε Βερολίνο και Μαρούσι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οι προβολείς σε Βερολίνο και Μαρούσι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Οι προβολείς σε Βερολίνο και Μαρούσι

προγνωστικά

Προγνωστικά Ισπανίας: Πιο ελεύθερο απ’ όσο δείχνει

Τελευταίο γεμάτο κουπόνι αυτό που έχουμε στα χέρια μας, καθώς σχεδόν όλη η Ευρώπη ρίχνει αυλαία. Κυρίως πιάτο σήμερα, στην Ισπανία, σε μια σπαστή τελευταία αγωνιστική λόγω της συμμετοχής της Βιγιαρεάλ στον τελικό του Europa League την Τετάρτη. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα, από τίτλο μέχρι υποβιβασμό, όμως, θα σταθώ στην αναμέτρηση της Οσασούνα με τη Σοσιεδάδ, όπου θεωρώ πως βγαίνει σημείο για τα προγνωστικά μας.

Πρόκειται για ένα απ’ τα πολλά ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, αλλά δεν υπάρχει αντιπαλότητα καθώς διατηρούν καλές σχέσεις. Η Οσασούνα βαθμολογικά είναι αδιάφορη, όμως, αυτό δεν την εμποδίζει σε αυτό το τέλος της σεζόν να χαίρεται κάθε παιχνίδι. Την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλειψε να σοκάρει την Ατλέτικο, καθώς προηγούνταν στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» μέχρι το 81’. Σκοράρει αρκετά, δέχεται πολλά, γενικά ελεύθερα τα παιχνίδια της.

Απ’ την άλλη, η Σοσιεδάδ με νίκη είναι στο Europa League. Ωστόσο, της κάνει και η ισοπαλία αφού έχει μαζί της όλες τις πιθανές ισοβαθμίες με Μπέτις και Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» αντιμετωπίζει τη Ρεάλ, λίγες μέρες πριν τον τελικό με τη Γιουνάιτεντ και οι παίκτες του δύσκολα θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά.

Εν κατακλείδι, δεν περιμένω τόση σκοπιμότητα όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως στο ζευγάρι. Με βάση την καλή επιθετική εικόνα των γηπεδούχων, και φυσικά την ποιότητα των φιλοξενούμενων, θα κρατήσω το συνδυασμό αμφιτέρματος και over 2,5 στο 1.95 για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Bundesliga: Η μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της

Περνώντας στη Bundesliga, θα σταθώ στην κόντρα της Ουνιόν Βερολίνου με τη Λειψία. Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους βρίσκονται οι γηπεδούχοι, καθώς με νίκη εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Conference League. Πρώτη και τελευταία φορά που κατάφεραν κάτι τέτοιο, ήταν το 2002 όπου πήραν μέρος στο κύπελλο UEFA, ως φιναλίστ του τελικού κυπέλλου. Μάλιστα, στη προσπάθεια επιστροφής στην Ευρώπη, αρωγός θα είναι ο κόσμος της, καθώς δόθηκε άδεια για παρουσία 2.000 οπαδών της.

Απ’ την άλλη, η σεζόν της Λειψίας, ουσιαστικά έκλεισε με τον τελικό κυπέλλου. Δυνατό χαστούκι απ’ την Ντόρτμουντ, και απογοήτευση στο στρατόπεδο του Νάγκελσμαν. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον 34χρονο τεχνικό, καθώς μετακομίζει στην Μπάγερν. Αρκετές «καλές» απουσίες για τους «ταύρους», όπως οι Άνταμς, Όλμο, Ανχελίνο και Γκουλάτσι.

Για μια ομάδα που εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της, κόντρα σε μια άλλη παντελώς αδιάφορη, αυτό το 3.00 στον άσο χτυπάει το μάτι. Ειδικά, όταν η αναμέτρηση παίρνει κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις αφού η Ουνιόν του ανατολικού Βερολίνου εκπροσωπεί την εργατική τάξη ενώ η Ρεντ Μπουλ Λειψία το νεοπλουτισμό. Στο 2.27 ο άσος με κάλυψη στην ισοπαλία είναι μια χαρά και μπαίνει στα προγνωστικά μας.

Υπάρχει φαβορί

Στα… δικά μας τώρα, έχουμε τον τελικό του κυπέλλου. Έχουμε συνηθίσει αυτό το ματς, κάθε χρόνο, να προσφέρει διάφορες εξωαγωνιστικές συγκινήσεις, με αναβολές επί αναβολών, με επεισόδια ενώ δεν υπάρχει κόσμος, γενικά διάφορες ομορφιές. Φαίνεται πως κάτι τέτοιο, σήμερα δε θα υπάρξει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Περνώντας στο αγωνιστικό, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέχουν παρασάγγας. Ενδεικτική είναι η βαθμολογική διαφορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στο -26 ο «δικέφαλος του βορρά», με τους Πειραιώτες να χαλαρώνουν μάλιστα, το τελευταίο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Στη μέρα του, μπορεί να διασύρει τον οποιοδήποτε εντός συνόρων, όπως είδαμε κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι αυτός που τον έχει κοντράρει περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τώρα κρίνεται ένας τίτλος.

«Δεν υπάρχει φαβορί σε τελικό», «όλα μπορούν να συμβούν», θα αντιπαρατάξει κανείς. Στη θεωρία θα έχει δίκιο. Αλλά στην πράξη, αυτό το 1.90 των «ερυθρόλευκων», δεν μπορεί παρά να μπει στα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία
1 DNB
2.27
Μονό
19:00
Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal & over 2,5
1.95
Μονό
21:00
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
1
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις