Χωρίς τον Μέσι ποιος θα βρει την άκρη

Προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας: Γκολ στο στάδιο του φωτός, καθαρίζει η Ρέξαμ

Επιστροφή σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά μας, μετά από απουσία δύο ημερών. Ρίσκαρα αρκετά με τη δυνατή δυάδα τη Τετάρτη, αλλά δε χωράει στο μυαλό μου πως δε σκόραρε η Φαμαλικάο. Οριακά χαμένη η δυάδα, αλλά χαμένη, οπότε  προχωράμε, πάμε στα φρέσκα και ξεκινάμε από Αγγλία.

Πηγαίνουμε στο «Stadium of Light» όπου η Σάντερλαντ υποδέχεται τη Λίνκολν στον επαναληπτικό του 2-0 της Τετάρτης. Σαφώς καλύτερη η ομάδα του Άπλετον πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης με μια μεστή εμφάνιση. Η Σάντερλαντ σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν μέτρια έως κακή, παραμένοντας σε κακό φεγγάρι. Στα του σήμερα, οφείλει να κατέβει φουλ επιθετικά, δεν έχει άλλη λύση, οπότε δύσκολα θα μείνει πάλι στο μηδέν. Η Λίνκολν αρέσκεται να παίζει στη κόντρα, σαφώς θα βρει χώρους, οπότε το ματς ξεκινάει από το 1-1 για μένα.

Συνεχίζουμε στη National League, όπου η Ρέξαμ υποδέχεται τη Κινγκς Λιν Τάουν. Ήττα πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους στο ντέρμπι με τη Νοτς Κάουντι, μένοντας πίσω στη μάχη για τα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς νίκη εδώ και πάρα πολύ καιρό παραπαίουν αγωνιστικά, παραμένοντας προ τελευταίοι. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι, θέλουν τη νίκη και με σκορ, καθώς τα γκολ ίσως παίξουν το ρόλο τους. Αναμένω μια άνετη επικράτηση από ημίχρονο.

Παραμένει το φαβορί και πρέπει να το αποδείξει

Η Μπρέντφορντ τα έκανε μαντάρα στο πρώτο παιχνίδι, αφού ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Αρκετά μπλαζέ η ομάδα του Τόμας Φρανκ που φάνηκε ανέτοιμη κυρίως ψυχολογικά. Η Μπόρνμουθ χωρίς να δείξει κάτι εξαιρετικό, πέρα από αυτά που μας έχει συνηθίσει, ήταν απλά σοβαρή και σκληρή στο παιχνίδι. Ίσως άτυχη, ίσως φοβισμένη, η Μπόρνμουθ δε κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι αν και είχε τις ευκαιρίες. Η Μπρέντφορντ στάθηκε τυχερή σε ένα κακό της βράδυ, οπότε σήμερα οφείλει να αντιδράσει. Σαφώς ανώτεροι σαν σύνολο οι γηπεδούχοι, θεωρώ αν μπουν με το μαχαίρι στα δόντια θα πετύχουν το στόχο τους και άνετα.

Προγνωστικά LaLiga: Χωρίς τον Μέσι ποιος θα βρει την άκρη

Η υποβιβασμένη πλέον Έιμπαρ υποδέχεται στο «Ipurúa» την τραγική το τελευταίο διάστημα Μπαρτσελόνα. Τραγελαφικά πράγματα στους «μπλαουγκράνα» με το Μέσι να παίρνει άδεια από τη τελευταία προπόνηση της Παρασκευής και από τον αγώνα. Ο Πέδρι αποφασίστηκε να φύγει 2 μέρες νωρίτερα για διακοπές (!) και προστέθηκε στις τελευταίες απουσίες με τους Λενγκλέ και Ντερ Στέγκεν. Μέσα σε όλα αυτά ο Κούμαν βγαίνει και δηλώνει ότι δε ξέρει το λόγο που έχασε τη στήριξη το τελευταίο καιρό.

Πραγματικά απίστευτα πράγματα, αλλά αφήνουμε τα παράλογα και περνάμε στα στοιχηματικά. Οπωσδήποτε νίκη ψάχνει η Μπαρτσελόνα για να μη χάσει και τη 3η θέση, χωρίς φυσικά το μόνιμο ηγέτη της. Στον αντίποδα η Έιμπαρ έκανε σίγουρα δυνατό φινάλε, αλλά δεν αρκούσε, οπότε παίζει για το γόητρο. Αγωνιστικά αυτή η Μπαρτσελόνα μπορεί να δεχτεί γκολ από τον οποιονδήποτε, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν τα καταφέρει και σήμερα. Παρόλα τα προβλήματα όμως η δυναμική του αντιπάλου, της επιτρέπει να τελειώσει νικηφόρα τη σεζόν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
14:30
Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ
1 & over 1,5
2.40
Δυάδα απόδοσης 3.50
17:00
Ρέξαμ - Κινγκς Λιν Τάουν
1 ημ. /1 τελ.
1.82
17:30
Σάντερλαντ - Λίνκολν
Goal/goal
1.95
Combo
19:00
Έιμπαρ - Μπαρτσελόνα
2 & goal/goal
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις