Ανετα το νταμπλ

Προγνωστικά Σαββάτου

Προγνωστικά Σαββάτου με ξεκάθαρο φαβορί

Καλημέρα σύντροφοι. Στη στήλη της Τετάρτης μας τα χάλασε ο Κιέζα κάνοντας το 1-2, αλλά αυτό που δεν περίμενα με τίποτα ήταν να μην σκοράρει ο ΠΑΣ. Κρίμα διότι ο Απόλλων έπαιξε μια χαρά τη μπαλίτσα του αλλά οι Γιαννιώτες δεν ακολούθησαν. Στα σημερινά προγνωστικά Σαββάτου θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Νάσιοναλ Λιγκ αλλά και τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Ξεκινώντας τα προγνωστικά Σαββάτου, στον φετινό τελικό το φαβορί είναι ένα και είναι ο Ολυμπιακός. Με 28 κατακτήσεις έναντι 7 του ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την ιστορία του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν με ρυθμό πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα ενώ έχουν και τους δύο πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα ο Ελ Αράμπι αναμένεται να δώσει μια τελευταία παράσταση και δεν αποκλείεται να σκοράρει πάλι δις όπως και στη Λεωφόρο πριν μια βδομάδα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» σίγουρα θα παλέψει για κάτι καλό κι ίσως βρει ένα γκολ. Όμως πιστεύω πως οι διαφορά των δύο ομάδων, είναι αντίστοιχη με αυτή των προπονητών. Ο Γκαρσία έχει πολλά να μάθει ακόμα ως προπονητής. Και μόνο που έφτασε μέχρι τον τελικό, σε συνδυασμό με την 2η θέση στο πρωτάθλημα για μένα είναι ως ένα βαθμό επιτυχημένος αλλά και τυχερός. Δυστυχώς όμως, μόνο με την τύχη δεν σήκωσε κάποιος τρόπαιο.

Θέλει τα πλέι-οφ (;)

Προτελευταία αγωνιστική για την Νάσιοναλ Λιγκ αν και κάποιες ομάδες χρωστάνε κάποια ματς. Τελευταίο εντός έδρας για φέτος για την Όλντερσοτ που δεν τα πηγαίνει άσχημα. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος στόχος καθώς έχει σωθεί οριστικά. Ελπίζω να σκοράρει ένα γκολ κόντρα στην Μπρόμλεϊ για να αποχαιρετήσει τους λιγοστούς φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν το κίνητρο και σήμερα θα φανεί αν πραγματικά θέλουν να μπουν στη διαδικασία των play off για την άνοδο. Ο πρώτος σκόρερ Τσικ, έχει σιγήσει τώρα τελευταία, αλλά η ομάδα του δεν είχε τρομερές απώλειες. Περιμένω να σκοράρει σήμερα έστω ένα γκολ καθώς με νίκη παραμένει ζωντανή. Η παράδοση των δύο ομάδων είναι σχετικά μοιρασμένη με αρκετά γκολ εκατέρωθεν στις περισσότερες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Goal/goal και over 2,5 λοιπόν με την ζυγαριά να γέρνει προς τα δεξιά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1
1.90
Δυάδα απόδοσης 4.18
17:00
Όλντερσοτ - Μπρόμλεϊ
Goal/Goal & over 2,5
2.20
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις