Ιταλία: Ανακοίνωση αποστολής και ψήφος εμπιστοσύνης στον Μαντσίνι

Ιταλία: Ανακοίνωση αποστολής και ψήφος εμπιστοσύνης στον Μαντσίνι

Η πρώτη προεπιλογή του Μαντσίνι για το Euro είναι γεγονός.

Ιταλία: Ανακοίνωση αποστολής και ψήφος εμπιστοσύνης στον Μαντσίνι

Όπως είχα αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με την Εθνική Ιταλίας, ο Ιταλός τεχνικός καλεί παίκτες κυρίως από το εγχώριο πρωτάθλημα. Στην προεπιλογή βρίσκονται 33 ποδοσφαιριστές, 29 από αυτούς αγωνίζονται στην Ιταλία.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Ζορζίνιο και Έμερσον, διότι έχουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ σε δέκα ημέρες.

Ο Μαντσίνι τα τελευταία χρόνια δείχνει να εμπιστεύεται όσους παίκτες τον μικρομεσαίων ομάδων κάνουν την διαφορά. Έτσι στην προεπιλογή βρίσκουμε επτά. Ανάμεσα στους τερματοφύλακες υπάρχει ο Κράνιο της Κάλιαρι και ο Σιρίγκου της Τορίνο. Στην άμυνα υπάρχει ο Μπιράγκι της Φιορεντίνα. Στο κέντρο υπάρχει ο Καστροβίλι της Φιορεντίνα και ο Λοκατέλι της Σασουόλο. Τέλος, στην επίθεση έχουμε τον Μπελότι της Τορίνο και τον Ρασπαντόρι της Σασουόλο.

Μένει να δούμε ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν αγωνιστικό χρόνο. Ο επόμενος αγώνας είναι Ιταλία – Σαν Μαρίνο στις 28 του Μάη.

Η Ιταλία δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για έναν τίτλο και ο Μαντσίνι δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη.

Η επιβράβευση του Μαντσίνι

Η ανακοίνωση της αποστολής συνδυάστηκε με την ανανέωση συμβολαίου του Μαντσίνι. Το συμβόλαιο του με την Ιταλία ανανεώθηκε έως το 2026.

Ο Ιταλός τεχνικός μετρά 19 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 28 παιχνίδια.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις