2.25 σε Φάληρο και Μιλάνο, 1.80 στο Λονδίνο!

2.25 σε Φάληρο και Μιλάνο, 1.80 στο Λονδίνο!

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους! Θετικά έκλεισε στοιχηματικά άλλη μια μέρα, καθώς χθες τα μεσάνυχτα ο Μέσι μας πλήρωσε σχετικά εύκολα και αρκετά νωρίς… Μπάρτσα – Ατλέτικο 2-2 τελικό, ο Αργεντινός όμως νωρίτερα με πέναλτι είχε γράψει το 2-1, έκανε ταυτόχρονα το overάκι και όλα καλά! Πάμε γρήγορα γρήγορα στις σημερινές προτάσεις, τρεις τον αριθμό, καθεμία και σε διαφορετικό πρωτάθλημα.

Για τη χαρά του παιχνιδιού στο Φάληρο

Ο -ήδη πρωταθλητής- Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τον αγώνα. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός είναι κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα, σε επίθεση και άμυνα και δικαίως πήρε τον τιτλo. Στην έδρα του δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκοράρει απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον εξαιρετικό στράικερ Ελ Αραμπί συνεπικουρούμενο από τον Μασούρα και εσχάτως τον Καμαρά, ο οποίος για μένα είναι ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος. Μαρκάρει, κόβει, μοιράζει, σκοράρει. Τα κάνει όλα και συμφέρει δηλαδή.

Ο φιλοξενούμενος ΟΦΗ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όχι κατ’ ανάγκη για την 6η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα, αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού του. Στρωτό, επιθετικό ποδόσφαιρο στα περισσότερα ματς, ένας ουδέτερος θεατής σίγουρα απολάμβανε πλήρως οποιοδήποτε ενενηντάλεπτο της Κρητικής ομάδας στον φετινό μαραθώνιο. Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του, θα παίξει ανοιχτά και πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βρει απέναντι στον Ολυμπιακό. Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι δε θα τρώνε και σίδερα στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτή την απόδοση (2.25) θα παίξω το αμφίτερμα κι ας το χάσω!

“Καίγονται” για βαθμούς Γουέστ Χαμ και Τσέλσι

Απομένουν επτά στροφές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Premier League και δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους συγκρούονται στο Oλυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου σε ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι: Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι. Τα “σφυριά” βρίσκονται ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 27 βαθμούς μαζί με Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα, ενώ 28 έχει η Γουότφορντ. Δύο από τις τέσσερις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία, εκτός κι αν η Μπράιτον που βρίσκεται έξι βαθμούς πιο πάνω, αυτοκτονήσει στο φινάλε. Η Γουέστ Χαμ δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να κυνηγήσει τη νίκη. Πετυχαίνει στην έδρα της το 66% των συνολικών της γκολ στο πρωτάθλημα και απέναντι στην φετινή Τσέλσι θεωρώ ότι θα τα καταφέρει.

Και φέτος η Τσέλσι παίζει ένα όμορφο, πάρα πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει πολύ άνετα ανεξαρτήτου έδρας, όμως αυτό μοιραία της έχει κοστίσει πολλές φορές στα μετόπισθεν. Μετά την πρόκριση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα εναντίον της Λέστερ, πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι και θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League, καθώς πίσω της παραμονεύουν Γιουνάιτεντ και Γουλβς σε απόσταση αναπνοής. Μάχη αναμένω να γίνει στο Λονδίνο, θα επιλέξω κι εδώ το αμφίτερμα σε εξαιρετική απόδοση (1.80).

Τελευταία ζαριά στο Μιλάνο για την Μπρέσια…

Τελευταία στάση το “Τζουζέπε Μεάτσα” για τη σημερινή στήλη, εκεί όπου η γηπεδούχος Ίντερ υποδέχεται την Μπρέσια. Οι “νερατζούρι” έχουν κλειδώσει την τετράδα και ουσιαστικά είναι αδιάφοροι. Κρυφοκοιτάζουν, βέβαια, τη δεύτερη θέση, αλλά η Λάτσιο εύκολα ή δύσκολα θα την καπαρώσει. Την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν τούμπα το ματς με την Πάρμα, κερδίζοντας τελικά με 2-1 κάνοντας την ανατροπή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Έδειξαν έτσι να συνέρχονται από το σοκ του 3-3 με τη Σασσουόλο πριν δέκα μέρες. Η Ίντερ δείχνει πάντως σημάδια κόπωσης στα παιχνίδια της μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, μη σας ξεγελά η ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδας.

Αυτό το γεγονός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Μπρέσια στο σημερινό παιχνίδι για να μπορέσει να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στη σαφώς πιο δυνατή αντίπαλό της. Ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς, καθώς βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στη Serie B και απέχει 8 ολόκληρους βαθμούς από Σαμπντόρια και Τζένοα με 8 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της σεζον. Εκτός έδρας είναι αδύναμη (3 νίκες, 2 ισοπαλίες σε 14 αγώνες), παρ’ όλα αυτά έχει σκοράρει στους 11 από τους 14 αγώνες που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. Σε συνδυασμό με την κούραση που παρουσιάζει η Ίντερ στα παιχνίδια της, με κάνει να πάω στην επιλογή του goal/goal σε μια απόδοση κάτι παραπάνω από καλή (2.25).

Μονό

21:30 Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Goal/goal (2.25)

Μονό

22:15 Γουέστ Χαμ – Τσέλσι: Goal/goal (1.80)

Μονό

20:30 Ίντερ – Μπρέσια: Goal/goal (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις