ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Είκοσι χρόνια μετά την Νέα Φιλαδέλφεια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Είκοσι χρόνια μετά την Νέα Φιλαδέλφεια

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Είκοσι χρόνια μετά την Νέα Φιλαδέλφεια

Προγνωστικά

Προγνωστικά στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Προγνωστικά τελικού κυπέλλου έχει η σημερινή στήλη (και όχι μόνο), καθώς θα στραφούμε και σε ιστορικά γεγονότα, αγωνιστικά νέα και ότι άλλο χρειαστεί να αναφέρουμε.

Όπως προκύπτει από την προοικονομία του τίτλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, έχουν τεθεί αντιμέτωποι επτά φορές σε τελικούς κυπέλλου, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν πέντε κατακτήσεις και τους «ασπρόμαυρους» άλλες δύο.

Το πρώτο το… 1950-1951

Η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο μονομάχοι ήταν το μακρινό 1950 – 1951. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει επιβλητική νίκη με 4-0 στην Λεωφόρο, έχοντας ως σκόρερ τον Μουράτη (27’), τον Δαρίβα (66’), αλλά και τον Δρόσο εις διπλούν (75’ και 80’).

Ακριβώς είκοσι χρόνια αργότερα, το 1971, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συναντήθηκαν ξανά σε τελικό κυπέλλου. Σε παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ομάδα του Πειραιά πήρε την νίκη με 3-1, κατακτώντας ακόμη ένα κύπελλο. Το σκορ είχε ανοίξει ο Αγγελής στο 19’, με τον Γιούτσο να κάνει το 2-0 στο 43’. Ο Σαράφης είχε μειώσει στο 47’, αλλά το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82’, με τον Ολυμπιακό να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1973, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκ νέου τον ΠΑΟΚ σε τελικό κυπέλλου και πήρε ακόμη ένα κύπελλο κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο ημίχρονο είχε λήξει με 0-0, ενώ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Αγγελής πέτυχε το γκολ που έκρινε εντέλει την αναμέτρηση, δίνοντας το κύπελλο στην ομάδα του.

Μειώσε στο άτυπο 3-1 ο ΠΑΟΚ

Την επόμενη χρονιά, οι δύο ομάδες τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωπες σε τελικό κυπέλλου, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί με τον Τριαντάφυλλο στο 19’, αλλά οι «ασπρόμαυροι» με γκολ του Παρίδη στο 50’ και του Ασλανίδη στο 72’ ανέτρεψαν την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 στο 80’ με τον Κρητικόπουλο, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και στην συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του αντιπάλου του με 4-3 και πήρε το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του απέναντι στον Ολυμπιακό, μειώνοντας στο άτυπο 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Λίγα χρόνια αργότερα, την χρονιά 1980 – 1981, έτυχε ακόμη ένας τελικός μεταξύ των δύο ομάδων. Το ματς διεξήχθη στην Λεωφόρο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη με 3-1. Με γκολ των Δαμανάκη (18’ αυτογκόλ), Ορφανού (61’) και Κουσουλάκη (90+2’). Ο ΠΑΟΚ είχε μειώσει στο 63’ με τον Δαμανάκη.

Ο διπλός τελικός

Το 1991 – 1992 είχαμε διπλό τελικό, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα, ενώ ο επαναληπτικός διεξήχθη στο Καραϊσκάκη. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι στην πρώτη αναμέτρηση με γκολ του Σκαρτάδου (52’) και Τσαλουχίδη (62’), ενώ στον επαναληπτικό, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την νίκη με 2-0. Σκόραραν οι Λιτοφτσένσκο (21’) και Τσαλουχίδης (62’).

Ισοπέδωση στο «Νίκος Γκούμας»

Ο τελευταίος χρονικά τελικός μεταξύ των δύο μονομάχων έγινε το 2001 στο «Νίκος Γκούμας» της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ΠΑΟΚ, μπροστά σε 7.000 οπαδούς του, πήρε την νίκη με 4-2. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν προηγηθεί με 3-0 με γκολ των Εγκωμίτη (4’), Μπορμπόκη (41’) και Γεωργιάδη (46’). Ο Τζόρτζεβιτς είχε μειώσει σε 3-1 στο 79’. Ο Ναλιτζής έκανε το 4-1 για τον ΠΑΟΚ στο 85’, με τον Χούτο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δύο ομάδες τίθενται και φέτος αντιμέτωπες, με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει την έκτη κατάκτηση κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παλέψει για την τρίτη κατάκτηση απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα για την όγδοη στην ιστορία της.

Πέδρο Μάρτινς – Πάμπλο Γκαρσία

Δυνατή η μάχη των δύο πάγκων μεταξύ Πέδρο Μάρτινς και Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται μία τριετία στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», μετρώντας μία κατάκτηση κυπέλλου. Το μοναδικό τρόπαιο κατέκτησε στην τελευταία χρονικά διοργάνωση. Στον τελικό αντιμετώπισε την ΑΕΚ και επικράτησε με 1-0. Σε αντίθεση με τον Πορτογάλο, ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει κατακτήσει ακόμη κάποιον τίτλο στην προπονητική του καριέρα, ενώ βρίσκεται για πρώτη φορά σε τελικό διοργάνωσης. Ευελπιστεί πως θα κλείσει την πρώτη του προπονητική χρονιά με έναν τίτλο, παρότι δεν είναι το φαβορί η ομάδα του.

Είκοσι χρόνια μετά την Νέα Φιλαδέλφεια

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όχι μόνο βρίσκεται στην αποστολή για τον τελικό, αλλά θέτει υποψηφιότητα και για την αρχικά ενδεκάδα του αγώνα. Ο Πέδρο Μάρτινς δύσκολα θα αφήσει την τριάδα στην άμυνα, η οποία του δίνει περαιτέρω ασφάλεια στα μετόπισθεν. Μεσοεπιθετικά έχουν αρκετές λύσεις οι τυπικά γηπεδούχοι, καθώς Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς είναι ετοιμοπόλεμοι.

Λιγότερες επιλογές έχει ο Πάμπλο Γκαρσία και γενικώς… μετρημένα τα κουκιά. Με τριάδα και οι ασπρόμαυροι, ο Ελ Καντουρί πιθανώς να αγωνιστεί βασικός, όπως και ο Κρέσπο στα μετόπισθεν. Μία θέση «παίζεται» μεταξύ Μιχάι και Ροντρίγκο, η οποία θα κρίνει και την θέση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ενδεκάδα. Με τον Αλβανό στις αρχικές επιλογές, ο αρχηγός θα βρίσκεται στο δεξί άκρο, ενώ με τον Ροντρίγκο βασικό, ο Πορτογάλος θα βρίσκεται δεξιά στην τριάδα των στόπερ.

Προγνωστικά στον τελικό 

Περνάω στα προγνωστικά του αγώνα, εκεί όπου αναμένω ένα γενικώς κλειστό παιχνίδι. Αυτό δείχνουν βέβαια οι προθέσεις των δύο προπονητών, οι οποίοι θα παρατάξουν τις ομάδες τους με τριάδα στα στόπερ. Βέβαια, αμφότερες είναι πολύ ποιοτικές επιθετικά. Ακόμη και στις λίγες ευκαιρίες που αναμένω, πιστεύω πως θα υπάρξουν γκολ. Το goal/goal είναι μια καλή επιλογή.

Θεωρώ ολίγον λάθος τον φαβοριτισμό του Ολυμπιακού. Μιλάμε για ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Από 3-0 μέχρι και 0-3. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδειξε και στην Τούμπα πως μπορεί να κοντράρει τον πρωταθλητή, ενώ δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ, τα… δεύτερα του ΠΑΟΚ κόντραραν στα ίσα τους βασικούς του Πέδρο Μάρτινς.

Ορθά κοφτά ποντάρω σε  κατάκτηση του ΠΑΟΚ, είκοσι χρόνια μετά το έπος της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα είναι ο πρώτος τίτλος του canario με την αγαπημένη του ομάδα, ακόμη κι αν το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Κατάκτηση ΠΑΟΚ
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις