Νικηφόρα παράδοση στο Τρόντχαϊμ

στοιχηματική ανάλυση

Στοιχηματική Ανάλυση: Παράδοση στο Τρόντχαϊμ

Καλημέρα και χρόνια πολλά, με καθυστέρηση 3 ημερών, στους απανταχού Νορβηγόφιλους για την 17η Μαΐου όταν και υπογράφηκε το σύνταγμα της Νορβηγίας και θεωρείται και το έναυσμα της εξέλιξης της σύγχρονης ιστορίας της χώρας. Μετά την ιστορική παρένθεση ας ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας καθώς 4η σερί βασική μας πρόταση πέρασε την Κυριακή μαζί με ένα μονό διπλασιασμού και μια ”βόμβα” 13 απόδοση στο Instagram του koubanezos.gr από την εκτελεστή μας,  Μπόντo Γκλιμτ, κάνοντας το ξεκίνημα της στήλης μας στη Σκανδιναβία εξαιρετικό. Πέμπτη σήμερα και έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με το μοναδικό παιχνίδι της αγαπημένης Eliteserien που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πάμε για στοιχηματική ανάλυση.

Ρόζενμποργκ-Μπραν

Η Ρόζενμποργκ συνέχισε πολύ θετικά και στην 3η αγωνιστική παίρνοντας πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ κάνοντας το 2-2 στο 88ο λεπτό και βρίσκεται 3η με 5 βαθμούς. Η ομάδα του Άγκε Χαρέιντε τρέχει ένα φοβερό σερί εντός έδρας από πέρσι που σε 13 παιχνίδια μετράει 11Ν-1Ι-1Η απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο Μπραν, η οποία με το περσινό 2-3 της στέρησε σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στα 13 αυτά παιχνίδια η Ρόζενμποργκ μετράει 9 νίκες με over 2,5 και ένα στατιστικό που αποτυπώνει την εδαφική της υπεροχή στο γήπεδο είναι τα κόρνερ, που στα 5 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της μετράει μόνη της 10 κατά μ.ο. και συνολικά 13,8 με τις αντιπάλους της. Απόντες οι Χένριξεν και Σάετερ.

Κάκιστο το ξεκίνημα της Μπραν ως τώρα μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας παίξει με τις πιο καλές ομάδες της κατηγορίας και απόρροια αυτού ότι έχει την χειρότερη άμυνα μέχρι στιγμής με 10 τέρματα παθητικό. Το μόνο στοιχείο υπέρ της ομάδας του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν είναι ότι στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τους σημερινούς γηπεδούχους ανεξαρτήτως έδρας έχει απολογισμό 2-1-2. Με αυτό το στοιχείο θα πάνε στο αφιλόξενο Τρόντχαϊμ για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Μπραν, κυρίως από τα άκρα, φαίνεται και στατιστικά και δη από τα κόρνερ, που οι φιλοξενούμενοι στις 5 τελευταίες εξόδους της έχουν κατά μ.ο. 6,6 και συνολικά με τις αντιπάλους της 14,4 μ.ο. Σε ισάριθμα παιχνίδια,δε, μετράνε 3/5 over 2,5. Μοναδικός απών ο Πέτερσεν.

Εκτίμηση: Τρομερή η παράδοση εντός Τρόντχαϊμ για την Ρόζενμποργκ και με το δυνατό φετινό της ξεκίνημα σε συνδυασμό με την ήττα πέρσι από την Μπραν, που πιστεύω ότι θα λειτουργήσει ως κίνητρο για την γηπεδούχο, είναι στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να πάρει το ματς. Θα πάω σε ένα καλοπληρωμένο combo.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:30
Ρόζενμποργκ - Μπραν
1 & over 8,5 κόρνερ
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις