58 χρόνια είναι πολλά

Προβλέψεις Τετάρτης

Προβλέψεις Τετάρτης: Πρώτα τα γκολ και τα υπόλοιπα έπονται

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επανερχόμαστε σήμερα για προβλέψεις Τετάρτης και είμαστε επικεντρωμένοι στον τελικό του κυπέλλου στην Ιταλία.

Ξεκινάμε τις προβλέψεις Τετάρτης με τον τελικό κυπέλλου στην Ιταλία και το ΑταλάνταΓιουβέντους. Με τον καλύτερο τρόπο πηγαίνει στον αποψινό τελικό η Αταλάντα, αφού προέρχεται από τρεις σερί νίκες, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα στην αναμέτρηση με την Τζένοα, όμως πήρε την νίκη με 3-4 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, για 3η σερί χρονιά. Στόχος πλέον, στο πρωτάθλημα, είναι η 2η θέση την οποία αν κατακτήσει θα είναι η καλύτερη που έχει πετύχει ποτέ. Αυτό που καίει βέβαια τον όλο περιβάλλον της ομάδας είναι ο σημερινός τελικός. Το έχει κατακτήσει μόλις μια φορά στο μακρινό 1963 και 58 χρόνια μετά ψάχνει το 2ο κύπελλο. Το έχει διεκδικήσει άλλες τρεις φορές, με πιο πρόσφατη το 2019, χάνοντας στον τελικό από την Λάτσιο.

Κανένα περιθώριο για απώλεια δεν είχε κόντρα στην Ίντερ, όμως έστω και δύσκολα έφτασε στην επικράτηση με 3-2 και είναι ακόμα εντός στην μάχη για ένα εισιτήριο στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Βέβαια, η μάχη που δίνει στο πρωτάθλημα μπορεί να πάει λίγο πίσω. Απόψε διεκδικεί τίτλο και είναι ευκαιρία για την ομάδα του Πίρλο να μπαλώσει κάπως τα πράγματα σε μια απογοητευτική χρονιά. Οι Γιουβέντους μετράει 13 κύπελλα στην συλλογή της. Βέβαια απόψε έχει μπροστά της ένα δύσκολο και απαιτητικό εμπόδιο που λέγεται Αταλάντα και η αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη δεν είναι.

Προγνωστικά με γκολ στον τελικό

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σασουόλο, παρουσία 4.300 φιλάθλων με αρνητικό τεστ ή εμβολιασμένοι. Ανεβασμένη η Αταλάντα και διψασμένη για έναν τίτλο μετά από πολλές δεκαετίες. Χρονιά έντονου προβληματισμού στην Γιουβέντους, ωστόσο είναι μια βαριά φανέλα και ξέρει από τέτοιες καταστάσεις. Βασική επιλογή το goal/goal συνδυαστικά με το over 2,5 σε απόδοση 2.05. Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς μετράνε 4 αμφιτέρματα συνδυαστικά με over 3,5. Εμείς είμεθα πιο συγκαταβατικοί και ζητάμε έστω ένα γκολ λιγότερο.

Σαν fun bet θα ποντάρω και στον άσο συνδυαστικά με το αμφίτερμα σε απόδοση 4.35. To αμφίτερμα το θεωρώ δεδομένο και η Αταλάντα θέλει να κλείσει την χρονιά με ένα τίτλο μετά από πολλά χρόνια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Αταλάντα - Γιουβέντους
Goal/goal & over 2,5
2.05
Fun Bet
22:00
Αταλάντα - Γιουβέντους
1 & goal/goal
4.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις