Ώρα playoff στη BBL

προγνωστικά μπάσκετ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλημέρα σε όλους. Ξεκινούν σήμερα τα playoff της BBL και εμείς θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα δύο πρώτα ζευγάρια προσφέροντας παράλληλα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Λούντβιγκσμπουργκ – Μπάμπεργκ

Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική διάρκεια με ασυνήθιστα μεγάλη ευκολία καθώς Άλμπα και Μπάγερν “πνίγηκαν” από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η Μπάμπεργκ είναι η μοναδική ομάδα που πίεσε τόσο πολύ την Λούντβιγκσμπουργκ φέτος καθώς στην πρώτη αναμέτρηση ηττήθηκαν οριακά 83-75 και στην δεύτερη κέρδισαν 94-93.

Η Μπάμπεργκ έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων χρόνων ενώ η Λούντβιγκσμπουργκ δουλεύει μεθοδικά όλη τη χρονιά με παίκτες που έχουν εμπειρία όπως οι Τρεμέλ, Ντάρντεν και Τζαμέλ Μακλίν.

Εκτίμηση: Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Λούντβιγκσμπουργκ θα πάρει την πρόκριση και το σκορ 3-1 σε απόδοση 3,25 θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι θεωρούμε πως θα λειτουργήσουν οι επιθέσεις και σε συνδυασμό με τη νίκη των γηπεδούχων φτιάχνουμε ένα καλοπληρωμένο combo σε απόδοση διπλασιασμού.

Μπάγερν – Μέρλινς

Η Μπάγερν κατέκτησε πολύ δύσκολα το κύπελλο Γερμανίας και έτσι έφτιαξε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Πλέον, ο Αντρέα Τρινκιέρι, αφού δεν έχει άλλες υποχρεώσεις, σταμάτησε να κάνει εκτεταμένο rotation. Λόγω Euroleague θυσίασε πολλά παιχνίδια στη BBL με αποτέλεσμα να τερματίσει στη 4η θέση.

Από την άλλη, οι Μέρλινς τερμάτισαν 5οι και αν δεν είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν είσοδο στην τετράδα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του κορυφαίου παίκτη της, Μπελ-Χέινς, ο οποίος, φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν. Στη κανονική περίοδο κρατούν ότι κέρδισαν την Μπάγερν στο Μόναχο με 103-105.

Εκτίμηση: Όσον αφορά ολόκληρη τη σειρά θεωρούμε ότι η Μπάγερν δεν θα δυσκολευτεί να κάμψει την αντίσταση των Μέρλινς ακόμη και με 3-0. Το 3-0 σαν σκορ σειράς το βρίσκουμε στο 1,95. Στον πρώτο αγώνα της σειράς η Μπάγερν με τη φόρα που έχει από την κατάκτηση του κυπέλλου πιστεύουμε ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους Μέρλινς. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα βάλουμε τη νίκη των Βαυαρών (με χάντικαπ) σε απόδοση διπλασιασμού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Λούντβιγκσμπουργκ - Μπάμπεργκ
1 (-4,5) & over 159,5
1.99
Μονό
21:30
Μπάγερν - Μέρλινς
1 (-8.5)
2.00
Μακροχρόνιο
Λούντβιγκσμπουργκ - Μπάμπεργκ
Σκορ σειράς 3-1
3.25
Μακροχρόνιο
Μπάγερν - Μέρλινς
Σκορ σειράς 3-0
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις