Ώρα ημιτελικού και τένις

προγνωστικά σπορ

Προγνωστικά σπορ στο Νίκος Γκάλης

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες. Επιστροφή για την στήλη μετά από περίπου δύο εβδομάδες. Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τον πρώτο ημιτελικό στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Βγήκαν και κάποιες επιλογές από τένις. Προγνωστικά σπορ με ανάλυση και ένστικτο.

Ο πρώτος ημιτελικός διεξάγεται απόψε (21:15) στο κλειστό γήπεδο Νίκος Γκάλης. Τυπικά γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός, που είχε περισσότερες μέρες για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί. Οι πρωταθλητές συνέτριψαν τον Ιωνικό και στα δύο παιχνίδια και δείχνουν πανέτοιμοι για ακόμα έναν τίτλο. Επιθετική πολυφωνία και χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ήταν τα χαρακτηριστικά των δύο αναμετρήσεων.

Το «τριφύλλι» δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στον τίτλο όσο κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Ο Κάτας έχει καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών ενεργό και η ομάδα ανεβάζει ρυθμό από αγώνα σε αγώνα. Στην αντίπερα όχθη θα βρεθεί η ΑΕΚ, που έχει περάσει από χίλια κύματα την φετινή χρονιά. Οι τραυματισμοί δεν φαίνεται να αφήνουν σε ησυχία τους κιτρινόμαυρους. Από το πρώτο παιχνίδι των δύο θα απουσιάσει ο Κιθ Λάνγκφορντ. Κάπως έτσι, το βάρος της επίθεσης αναμένεται να πέσει στις πλάτες του Νταρίλ Μέικον.

Στον πρώτο ημιτελικό, τα προγνωστικά σπορ είναι με ξεκάθαρο φαβορί τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα ανοίξει και δε νομίζω η ΑΕΚ να μείνει κοντά σε σκορ. Όσο περισσότερο όμως κρατήσει επαφή με τους πράσινους τόσο θα αυξήσει την πίεση. Στο τελευταίο παιχνίδι των δύο σημειώθηκαν 199 πόντοι ενώ 4 φορές στα τελευταία 6 παιχνίδια είχαμε 170+ πόντους.

Προγνωστικά σπορ στο τένις

Η πρώτη μέρα στο τουρνουά της Γενεύης ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό του Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός θρύλος έδειξε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος για την χωμάτινη περίοδο. Ηττήθηκε με 2-1 από τον Ισπανό Πάμπλο Αντουχάρ. Σήμερα, περιμένω εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα στον Φονίνι και τον Ντζέρε. Ο Ιταλός ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Πέγια νικώντας με 2-0 (6-2, 6-2) σε μόλις 63 λεπτά. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα τον στηρίξω.

Ακόμα μία επιλογή από το τουρνουά της Γενεύης έρχεται από το παιχνίδι του Ιβάσκα με τον Ντιμιτρόφ. Ο Λευκορώσος Ίλια Ιβάσκα έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά και μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει σετ στην διοργάνωση. Ο Ντιμιτρόφ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ρώμη, Μαδρίτη και Μόντε Κάρλο κατά σειρά. Δείχνει ότι ακόμα ψάχνει τα πατήματά του στην χωμάτινη επιφάνεια. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιβάσκα να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη και να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία.

Το πρόγραμμα στη Λυών ξεκινάει νωρίτερα (11:30) με το παιχνίδι Μουσέτι εναντίον Κόρντα. Ο Ιταλός πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αλιασίμ στον πρώτο γύρο. Παίζει εξαιρετικά στις χωμάτινες επιφάνειες, σε αντίθεση με τον αντίπαλό του. Η νίκη του Ιταλού δίνεται σε τιμές κοντά στο 1.50 και περιμένω να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά σπορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοση 2.71
11:30
Μουσέτι - Κόρντα
1
1.55
15:40
Ιβάσκα - Ντιμιτρόφ
1
1.75
Μονό
14:20
Φονίνι - Ντζέρε
1
1.90
Combo
21:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
1 (-10,5) & Παναθηναϊκός over 85,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις