Με τα γκολ σε Αγγλία και Πορτογαλία

Προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας: Κίνητρο και μομέντουμ δίνουν γκολ 

Μεγάλος “βραχνάς” τα πλέι οφ στην Αγγλία, με τα προγνωστικά να γίνονται πολύ δύσκολα. Πολύ εύκολο να εκτεθείς όταν παίζει τόση σκοπιμότητα σε ένα παιχνίδι. Στις σημερινές επιλογές μου είχα τα δύο τελευταία παιχνίδια των Αγγλικών πλέι οφ, αλλά σκεπτόμενος το παραπάνω πηγαίνω αλλού.

Μένουμε Αγγλία πάντως και πηγαίνουμε στο «Selhurst Park» όπου η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Άρσεναλ. Αμυδρές ελπίδες για Ευρώπη διατηρεί η Άρσεναλ, αλλά θέλει οπωσδήποτε το απόλυτο. Κακή παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στη Πάλας την οποία έχει να νικήσει από το 2018. Οι γηπεδούχοι στον αντίποδα είναι σε καλό μομέντουμ δείχνοντας ότι θέλουν να κλείσουν καλά τη χρονιά.

Ξεκινάμε από τα βασικά και πόσο αντιστοιχηματική ομάδα για σημεία είναι η Πάλας. Η Άρσεναλ θα κατέβει με τον αέρα του φαβορί και δε θέλει και πολύ για να τη πατήσει. Σε πολύ καλό φεγγάρι επιθετικά η Πάλας, θεωρώ πως θα βρει γκολ. Η Άρσεναλ καίγεται για βαθμούς, οφείλει να παίξει επιθετικά, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως θα πάει αυτό.. Το να μείνει χαμηλά το σκορ μου φαίνεται λιγουλάκι δύσκολο και θα το ποντάρω.

Προγνωστικά Πορτογαλίας: Δε χαρίζεται η Μορεϊρένσε, το απόλυτο θέλει η Φαμαλικάο 

Μορεϊρένσε και Φαμαλικάο ισοβαθμούν στους 40 βαθμούς. Η Φαμαλικάο κάνοντας το δύο στα δύο και αν η Γκιμαράες χάσει ένα παιχνίδι τη προσπερνά και κλέβει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μορεϊρένσε έχει ευρωπαϊκή ποινή οπότε η έξοδος αποκλείεται για αυτήν. Παρόλα αυτά δε δείχνει αδιάφορη στα παιχνίδια της και δε θα χαριστεί ούτε σήμερα.

Παραδοσιακά αυτό το ζευγάρι μας δίνει ωραία παιχνίδια. Σκοράρει με χαρακτηριστική συνέπεια εντός η Μορεϊρένσε, αν και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο σπίτι της. Η Φαμαλικάο είναι σε καλό φεγγάρι, πραγματοποιώντας δυνατό φινάλε. Δύσκολα θα δούμε παιχνίδι σκοπιμότητας, από δύο ισοδύναμες ομάδες. Και εδώ τα γκολ έχουν το πρώτο λόγο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 5.00
21:00
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
2.22
22:00
Μορεϊρένσε - Φαμαλικάο
Goal/goal & over 2,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις